Jennifer Lopez azok közé a világsztárok közé tartozik, akik eseménydús szerelmi életet tudhatnak magukénak, ám párkapcsolati tanácsait sokan még így sem szívesen fogadják meg. 

Az 52 éves énekes-színésznő háromszor ment férjhez: 1997 és 1998 között Ojani Noa, 2001 és 2003 között Cris Judd, majd 2004 és 2014 között Marc Anthony felesége volt. De több más hollywoodi hírességgel is románcba bonyolódott. Többek között Ben Affleckkel is, aki a kétezres évek elején szintén megkérte a kezét, ám az esküvőt az utolsó pillanatban lemondták. Útjaik azonban nemrégiben újra keresztezték egymást, és vállalják, hogy egy párt alkotnak. Lopez Affleck előtt egyébkét éveken át Alex Rodriguezzel járt jegyben. 

Szóval JLo a párkapcsolatok terén igen tapasztaltnak számít, és talán ezért is hívták meg őt néhány évvel ezelőtt a Tinder's Swipe Sessions című sorozatának egyik epizódjába is. Ott az volt a feladata, hogy a társkereső alkalmazásra regisztrált férfiakat jobbra, vagy éppen balra húzza, attól függően, kit tekint vonzónak. Ebben a videóban volt egy elszólása, amit most újra boncolgatni kezdtek a lapok – bukkant rá a Joy.

A férfiak 33 éves korukig tényleg használhatatlanok.

– jelentette ki az énekes-színésznő, akit az általánosítás miatt sokan támadtak, hiszen korábban neki is volt viszonya fiatalabb férfiakkal. 2011-ben, vagyis 41 éves korában a 24 éves Casper Smarttal volt együtt. De többen azzal vágtak vissza Lopeznek, hogy bár a férje 40 is elmúlt, mégis használhatatlan, hiszen nem maradtak együtt. 

A videó itt érhető el: