A Velveten több cikk is példázza, hogy mély lelki összetartozás akár extrém korkülönbség esetén is létrejöhet két fél között. Most egy újabb esetet mutatunk be, amely bizonyítja, hogy a szerelem bizony kortalan.

Bár Quran McCain még csak 24 éves, hosszú ideje a tőle 37 évvel idősebb Cheryl McGregort szereti, aki egyébként mára 17 unoka büszke nagymamája. A fiatalember olyannyira komolyan gondolja a 61 éves hölggyel, hogy már a kezét is megkérte, sőt: őszintén be meri vallani azt is, hogy igencsak kielégítőnek érzi a szexuális életüket – írja a Daily Star.

McCain mindössze 15 éves volt, amikor megismerkedett McGregorral, ám az a bizonyos szikra csak tavaly lobbant lángra köztük. Határtalan boldogságukat a közösségi oldalaikon sem félnek megmutatni, de a romantikus felvételeikkel sokakat kiakasztanak. 

Nem zavar bennünket a köztünk lévő nagy korkülönbség. Cheryl nagyon fiatalos, lélekben egy örök gyerek. Sokan bántanak minket, és azt gondolják, csak azért vagyok vele, hogy ha meghal, mindent én örököljek. De ez nem igaz! Szívemből szeretem őt. A szex pedig egyre csak jobb és jobb vele. 

– fogalmazott a fiatalember, aki nem törődik a sértő kommentekkel.

Megvetendő, ha a nő évtizedekkel idősebb a párjánál?