A Justin álnéven publikáló fiatalember a szüzességét egy tőle kétszer annyi idős nővel, pontosabban egy 60 éves hölggyel vesztette el. A történtek teljesen megváltoztatták az életét. 

Justin a történetét a Strictly Anonymous nevű podcastban mesélte el. Mint kiderült, már általános iskolában, kisfiúként is a tőle jóval idősebb nők keltették fel az érdeklődését. Különösen azokat a tanárnőket vagy anyukákat találta vonzónak, akik harisnyát viseltek. Első szexuális élményét is egy nagymamakorú nővel élte meg, azóta pedig ellenállhatatlan lett számára az idősebb korosztály és már nem is tartja vonzónak a korabeli lányokat – írja a Daily Star.

Justin az interjúban elmesélte, pontosan hogyan is történt az első aktusa. Mint kiderült, egy erotikus masszázs során, 29 évesen vesztette el a szüzességét. 

Azért szeretem a tőlem jóval idősebb nőket, mert többnyire ők azok, akik harisnyát viselnek. A velem egykorú lányokra ez nem igazán jellemző, nem is találom őket valami vonzónak. Egy alkalommal, amikor a munkám miatt Texasba utaztam, befizettem egy erotikus masszázsra és bár nem számítottam rá, mégis lefeküdtem a nővel, aki megmasszírozott. Ő a hatvanas éveiben járt, én 29 voltam. Azóta nincs megállás. A legidősebb hölgy, akivel valaha randiztam, 72 éves volt. 

– mondta a férfi, aki emellett elárulta azt is, hogy azért tetszenek neki a nagymamakorú nők, mert magabiztosak, őszinték és biztonságot nyújtanak számára. Justin jelenleg keresi a szerelmet, méghozzá társkereső oldalakon. 

Cikkünk vezető képe illusztráció!