GettyImages-1067443826

Betegesnek tartják a nőt, aki a fia barátjával randizik, közel 20 év köztük a korkülönbség

2021.08.26. 09:24

Tanya és szerelme, a nála 17 évvel fiatalabb Josue hosszú ideig titkolták, hogy egy párt alkotnak, leginkább a rosszindulatú megjegyzések miatt. Kapcsolatukat elsőként a TikTok-on vállalták fel.

Románcuk híre azonban hatalmas felháborodást keltett a népszerű videómegosztó portál felhasználóinak körében, ugyanis kiderült: Tanya nem mással, hanem a fia egyik legjobb barátjával jött össze – írja a The Sun.

@josueandtanya

😭💜 ##HotwireHotelGoals ##TakisTransformation ##blowthisup💜 ##FordMaverick ##fyppppppppppppp ##unbothered ##megantheestallion ##thotshit

♬ Thot Shit - Megan Thee Stallion

A 40 éves nő – aki egyébként néz ki negyvennek – úgy érzi, élete párját találta meg a 23 éves Josue-ban. Sokaknál az verte ki a biztosítékot, hogy Tanya fia éppen egyidős Josue-vel.

Most komolyan egy 40 éves nővel van együtt ez a fiú? Biztosan csak azért van vele, hogy legyen hol laknia! 

Nem normális, hogy éppen a fia barátját szemelte ki magának. Hogy tud egyáltalán hozzá vonzódni? Itt valami nem stimmel.

– jegyezték meg a videók alatt többen. 

@josueandtanya

##EatFreshRefresh ##CODAduets ##loveislove

♬ Know Yourself - Drake

Tanya azonban nem kesereg a kritizálók miatt. Bátran megmutatja, milyen boldog Jouse mellett. Mint mondja, az a legmenőbb dolog az életében, hogy minden reggel mellette ébredhet.

@josueandtanya

##greenscreenvideo ##greenscreen ##MyTeacherWins ##NeverStopExploring ##fypppppppppppppp

♬ original sound - kekesslowedaudios❤️

Cikkünk vezető képe illusztráció!