Nicole Kidman tizenöt éve él már boldog házasságban Keith Urban countryénekessel, ám még mindig boldogan tekint vissza arra az időszakra, amikor nem voltak együtt. Az Oscar-díjas színésznő szerette és ki is élvezte a szingli életet. 

Kidman azt vallja, sokáig nem kereste a szerelmet, miután első férjétől, Tom Cruise színésztől 2001-ben elvált. Az egyedül töltött évek készítették fel őt a második házasságára Keith Urbannel, ezért is olyan kiegyensúlyozott a kapcsolata – írja a You magazine. Az énekessel 2005-ben ismerkedtek meg, az esküvővel nem sokat vártak. 

Szeretem, ha van kivel megosztani az életem. Mindig is ilyen voltam. Már 14 éves koromban barátom volt, mert nem szerettem volna egyedül lenni. Aztán persze jöttek olyan időszakok is az életemben, amikor arra kényszerültem, hogy mégis egymagam legyek. Nem ugorhattam egyik kapcsolatból a másikba. Kiélveztem a szingliséget. Az, hogy sokáig egyedül voltam, jót tett, már nem voltam érzelmileg elérhetetlen és készen álltam arra, hogy megismerkedjek valakivel.

– magyarázta a színésznő. Az is kiderült, hogy bár soha nem hitte, hogy egyszer édesanya lesz, négy gyermek büszke szülőjének mondhatja magát, 41 éves volt, amikor lánya, Sunday született. Második lányát, Faith-et két évvel később béranya hozta világra. Tom Cruise-zal nem született közös gyermeke, de két csemetét örökbe fogadtak. Connor 26 éves, Isabella pedig már a 28. életévét is betöltötte. Kidman azt is mondta, hogy családját szívesen bővítette volna még, legalább tíz gyereket szeretett volna.