Juliette Herrera tizenkét évvel ezelőtt vallási okokból döntött úgy, hogy felhagy a káros szenvedélyeivel: búcsút intett a drogoknak, elhatározta, hogy nem iszik alkoholt, és azt is megfogadta, hogy lemond a randizásról és a szexről is – írja a  The Sun .

A 35 éves nő azt mondja, minderre az Indiában tett utazása során, egy keresztény vallású nő vette rá őt. 

Imádkozott értem. Általa közelebb kerülhettem Istenhez és ez egy csodálatos élmény volt. Akkor döntöttem el, hogy itt az ideje megváltozni. Leraktam a drogokat és az italt, nem akartam többé szexelni sem.

– magyarázta Herrera, aki a A Nagy Ő - The Bachelor című realityben is szerepelt. 

Azt mondja, az elején nem volt könnyű szex nélkül.

A pasik, akik randira hívtak, nem akarták elhinni, hogy nálam szóba sem jöhet a szex. Emiatt hamar dobtak is engem. Nem értettem, miért nem tudnak várni rám, úgy éreztem, nem vagyok elég jó senkinek. Hosszú évek teltek el úgy, hogy senkivel nem bújtam ágyba, így tudtam, hogy ha valaha újra megpróbálom, akkor az nagyon fájdalmas lesz. 

– fogalmazott a nő, aki elárulta, tizenkét szexmentes év után elérkezettnek látta az időt arra, hogy újra szerelembe essen. Most újra van barátja, ám a dolgok nem mentek könnyen... 

Olyan volt, mintha megint szűz lettem volna. Egyszerűen semmire nem emlékeztem, hogyan kell csinálni! A barátaimtól kellett előtte tanácsot kérnem, ők tanítottak meg újra rá, mert teljesen kijöttem a gyakorlatból.

– ismerte be Herrera.

Herrera a közösségi oldalán a szerelmét is megmutatta. Követői szerint egyértelmű, miért hagyott fel "cölibátusával".