Egy 27 éves New York-i modell, Moriah Mills azt állítja, egy kezén meg tudja számolni, hány igazi barátnője volt élete során. A kerekded idomokkal megáldott Mills azért nem az a barátkozós típus, mert eddig mindegyik barátnője pasija ráhajtott.

A fiatal szépség, aki énekesnőként is szerencsét próbált, elárulta: házas emberek is küzdöttek már a kegyeiért. Ami pedig a megjelenését illeti, Mills nem is bízza a véletlenre: nyugodt szívvel tud drága piperecuccokra és csinos ruhákra költeni, mivel egy hónapban 300 ezer dollárt (87,8 millió forintot) is megkeres – írja a Daily Star.

Saját bevallása szerint neki egyedül a legjobb, nincs szüksége barátokra, de pasizni sem akar, hiába akarja őt mindenki. 

Mindig is az volt a legfontosabb számomra, hogy rendben legyek önmagammal. Kissé magamnak való vagyok, jobb szeretek egyedül lenni. Nem is igazán tudok megbízni az emberekben, de ez cseppet sem aggaszt. Ahogy az sem, hogy legjobb barátnőm sincsen. Régen bánkódtam emiatt, de már nem zavar. Szeretem magam és ez a legfontosabb. A legtöbb nő úgyis csak ítélkezni tud felettem, főleg mert a férjeik vagy a pasijaik mind engem akarnak. Beképzeltnek tartanak, pedig ez nem igaz. 

– magyarázta Mills, aki egyedül él és nagyon boldog.