Azt rebesgetik, újra foglalt a szíve Lewis Hamiltonnak. A Forma–1-es világbajnok pilóta állítólag az Instagramon is igen népszerű OnlyFans-modellel, a kerekded idomokkal megáldott Janet Guzmannal bonyolódott románcba. De ha ez így nem is teljesen igaz, egy jó estéje simán lehetett Mirror szerint. 

Az erről szóló találgatások azt követően indultak be, hogy a Mercedes autóversenyzője hétfő este ugyanabba a New York-i hotelbe csekkolt be a modellel a világ legrangosabb divateseményét, a 2021-es Met-gálát követően. A világbajnok egyébként a cnet.com szerint 275 ezer dollárért (81,3 millió forintért) foglalt asztalt a rendezvényen, hogy másokon segítsen.

Hamilton, aki korábban a Pussycat Dolls énekesnőjével, Nicole Scherzingerrel járt együtt, a fényűző szállodába a testőrével érkezett meg. Guzman néhány perccel később követte őket. A Daily Mailnek felvételei is vannak erről.

De nem Guzman az egyetlen, akivel hírbe hozták a Forma–1-es pilótát: nemrég azt is híresztelték, hogy Camila Kendra modellel jár. Mindezt azért, mert a fiatal szépség Hamilton coloradói rezidenciájáról jelentkezett be, amint a fiatalember pólóját viselte. Később egy közeli ismerősük azt mondta a The Sunnak, hogy Hamiltonék csak barátok.

Mindenesetre dekoltázsügyben Kendra sem panaszkodhat: