tk3s knm identical triplets unlucky in love 1

Romokban van a hármasikrek szerelmi élete, minden pasi csoportos szexet akar velük

2021.09.19. 16:35

Hármasikrekként lehetetlen randizni, állítja egyhangúan a 18 éves Elise, Sherena és Kayley Terry. Bár nagyon szeretnének szerelembe esni, erre eddig nem volt esélyük, mert kiszemeltjeik valahogy mindig kellemetlen helyzetbe hozzák őket.

A lányok, akik egyébként nagyon közel állnak egymáshoz, az angliai Gravesend településen élnek, történetükről a Mirror számolt be. Mint kiderült, sok fiú próbálta már nekik csapni a szelet, de egyikükkel sem tudtak kapcsolatot elképzelni. Vagy kiderült, hogy az adott fiú mindhárom lánynál próbálkozott, vagy nem is gondolta komolyan velük, és csak össze akarta ugrasztani őket, mondván, nem lehet eldönteni, melyikük a legszebb vagy legvékonyabb. 

Imádjuk, hogy ikrek vagyunk, de ez eléggé megnehezíti a dolgunkat. Nehéz olyan fiút találni, aki nem bánja, hogy a barátnőjének van még két hasonmása. Furcsának tartják ezt, és elriasztja őket a hasonlóság. 

– magyarázta Sherena.

tk3s knm identical triplets unlucky in love 5

Elise-t inkább a chatbajnokok zavarják.

Vannak olyan srácok, akiknek nem számít, melyikünkkel jönnek össze. Nekik csak az a lényeg, hogy az egyikünk igent mondjon a randira, és ez baromi idegesítő. Ha valaki ránk ír, egyből megbeszéljük, és ha kiderül, hogy mindegyikünknek írogat, nem foglalkozunk többé vele. Nem is egy a zsánerünk, még soha nem vesztünk össze a fiúkon.

– fogalmazott Elise. A lányok arról is beszéltek, hogy sok pasi együtt akarja őket ágyba vinni.

tk3s knm identical triplets unlucky in love 8

Szüleik, Lisa és Paul Terry egyébként nem számítottak arra, hogy hármasikreik lesznek, sokáig úgy tudták, hogy a nő egy gyermeket hord a szíve alatt.

A lányok a TikTok-on is aktívak.

@terrytriplets

Posted on instagram terry.triplets 🥰 ##fypシ ##foryou ##foryoupage ##triplets ##identical ##PerfectMarcJacobs

♬ Hot N Cold - Katy Perry