A szexbabák Hugh Hefnerének kiáltotta ki magát egy youtuber, aki komplett háremet kezdett el tartani otthon guminőkből, miután úgy döntött, nem szeretne többé kapcsolatba kezdeni hús-vér nőkkel. Jay Hefner nagyon lelkes, ami a randitémát illeti, és szívesen segít is a kétségbeesett, nőtlen férfiaknak, akik nem találják életük párját.

A Memphisben élő férfi, aki a YouTube-csatornáján dokumentálja a műanyagból készült, de emberszerű és élethű nőkhöz fűződő bizarr románcát, a Daily Star riportja szerint csak nemrégiben állt párkapcsolati tanácsadónak. Az egyik videójában például azokról a gyakori hibákról beszél, amelyeket a pasik elkövetnek randizáskor.

Az önbizalom és a magabiztosság kulcsfontosságú, ha fel akarjuk kelteni egy nő figyelmét. Nem szabad hangoztatnunk, hogy eddig képtelenek voltunk becsajozni, ezzel mindent elrontunk. Ha pedig vissza is utasítanak, nem szabad hagyni, hogy ez a kedvünket szegje, nyugodtan próbálkozhatunk más nőknél is.

– magyarázta Hefner, aki korábban azt is elárulta, miért van szívesebben szexrobotokkal.

Az emberek bonyolultak, és nagy stresszel jár a velük való kapcsolat. Bezzeg a szexbabák! Velük sokkal jobb és egyszerűbb minden. Ráadásul így több barátnőm is lehet egyszerre, és kiélhetem velük minden vágyamat. Már réges-rég be kellett volna szereznem egyet.

– fogalmazott a férfi, aki legalább húsz szexbabát akar magának.