Hosszú hónapok óta pletykálnak arról, hogy Angelina Jolie a Brad Pitt-től való keserű válása után ismét nyitottnak érzi magát egy új kapcsolatra. Az erről szóló pletykák tüzére most az öntött olajat, hogy az Oscar-díjas színésznőt szombat este ismét lencsevégre kapták a fiatal énekessel, Abel Tesfaye-vel, művésznevén: The Weeknddel. 

A 46 éves, hatgyermekes színésznőt és a 31 éves énekest akkor hozták hírbe egymással, amikor néhány hónappal ezelőtt órákat töltöttek együtt egy Santa Monica-i olasz étteremben, ahonnan külön-külön távoztak, hogy még véletlenül se lehessen elkezdeni vad pletykákat terjeszteni. Ám ezeket nem tudták megfékezni, főleg, hogy most már a lesifotósokat sem sikerült elkerülniük.

Daily Mail információi szerint ezúttal nem csupán azért futottak össze, hogy egy kellemes baráti beszélgetés közepette az éhségüket is enyhítsék: a lap szerint a vacsora romantikus randevúvá vált. Joliékat a lesifotósok egy Los Angeles-i étteremnél örökítették meg szombat este. És ez alkalommal együtt is távoztak.

Jolie az énekes autójába is bepattant és a lap szerint meg sem álltak a fiatalember Bel-Air-i rezidenciájáig, melynek értékét 70 millió dollárra (21,4 milliárd forintra) becsülik. Arról azonban, hogy milyen viszonyt ápolnak egymással, továbbra is csak találgatni lehet. 

De hát azt se felejtsük el, hogy Jolie nemrégiben a volt férje, Jonny Lee Miller lakására is felugrott pár órára egy üveg bor kíséretében.