tk3s h mdrum married couple turned throuple-13

Bevettek harmadiknak egy nőt, majd vele is frigyre lépett a házaspár

2021.10.06. 12:10

Diego Rodrigues de Souza tisztában van azzal, hogy románca nem mindennapi. Bár sokan kritizálják, ő mindkét kedvesét, Sanny Karent és Karina Kerlle-t is egyformán szereti.

A brazil fiatalember Sanny Karen-t még 2006-ban ismerte meg egy internetes társkeresőn. Hamar lángra lobbant köztük az a bizonyos szikra, el is kezdték tervezgetni a közös jövőt. Életüket 2009-ben kötötték össze, első gyermekük, Miguel pedig 2016-ban született meg. A nő sosem titkolta párja előtt, hogy biszexuális, de csak 2019-ben – tíz év házasság után – döntöttek úgy, hogy meghívnak kapcsolatukba egy másik nőt is.

Sanny és Karina szemmel láthatóan imádja Diegót
Sanny és Karina szemmel láthatóan imádja Diegót
Fotó: Northfoto/@amordetrisal/mediadrumworld.com

Karina Kerlle Pereira Matosra a Tinderen találtak rá. Hivatalosan 2019 novembere óta alkotnak egy hármast, s bár románcuk elején mindent elborított a rózsaszín köd, a koronavírus-járvány miatti karantén nem várt konfliktusokat szült közöttük. A sok féltékenykedés kis híján szétválasztotta őket, de a sok beszélgetés és a párterápia mindent megoldott.

Bár a fiatalember családja az elejétől fogva elfogadó volt velük – ahogy Souzáék fia, Miguel is hamar megszokta, hogy hirtelen lett egy pótanyja –, a nők rokonai máig ellenzik ezt a szerelmi háromszöget. A közösségi oldalaikon is gyakran illetik őket gúnyos megjegyzésekkel: a legtöbbször azzal támadják őket, hogy elment az eszük, és hogy a hármas kapcsolat miatt biztosan pokolra jutnak. Ez azonban aligha érinti meg a szerelmeseket, akik boldogabbak, mint valaha.

Nemrég hármasban is oltár elé álltak, kapcsolatukat házassággal is megpecsételték. Azt nem tudni, hogy a frigy hol köttetett. Brazíliában biztosan nem, mert ott tiltott a többnejűség.

A kis Miguelt közösen nevelik
A kis Miguelt közösen nevelik
Fotó: Northfoto/@amordetrisal/mediadrumworld.com