Apatigris módjára védelmezi lányait Sylvester Stallone. A hollywoodi legenda, aki  a legnagyobb sikereit akciófilmekkel, különösen a Rocky és a Rambo-sorozatokkal érte el, ijesztő módszerekkel igyekszik befolyásolni, hogy gyönyörű, nővé érett gyermekei kivel randizzanak.

Daily Star riportja szerint a 75 éves színész képes halálra ijeszteni a 23 éves Sistine és a 25 éves Sophia kiszemeltjeit. Főleg azokkal a gyors mozdulatokkal, amelyeket annak idején Rocky Balboa szerepében láthattunk tőle. 

Sistine és Sophia egy becenevet is adott az idős színésznek: apjukat a Kaszásként emlegetik, a félelmetes, fekete csuklyás alak után. 

Nekem volt először barátom. Középiskolás voltam, és fogalmam sem volt arról, mire számíthatok, ha bemutatom őt apámnak. A harmadik randi után kísért először haza, és a vér is megfagyott benne, annyira megijedt. Ahelyett, hogy búcsúpuszit adott volna, felnézett a második emeleti erkélyre, és azt mondta: »az istenit, ő a te apád?«. Csak egy fekete alakot látott odafent. Ezután beugrott az autójába, és elhajtott. Soha többé nem is láttam őt. Ezek után még csak vissza sem hívott. Apám olyan, mintha a Kaszás állna lesben.

– magyarázta Stallone legidősebb lánya az Unwaxed című podcastben, ahol az egész családot vendégül látták.

A lányok többek között arról is említést tettek, hogy apjuk korábban leszögezte:

nem mehetnek férjhez, míg be nem töltik 45. életévüket.

A színész lányai szakításait is nem egyszer a kezébe vette: ha Sophia-nak és Sistine-nek nem volt szíve kimondani éppen aktuális párjuknak, hogy vége, akkor apjuk szemrebbenés nélkül megtette ezt helyettük. Stallone maga írta meg a szakítós sms-eket, és egy cseppet sem sajnálta a fiatalembereket. 

Pontosan tudom, hogyan kell elérni, hogy valakit kiűzzek a lányaim életéből

– mondta tréfásan a színész, aki régebben minden reggel hatkor keltette lányait, hogy iskola előtt legyen idejük edzeni. Mint a katonaságban! 

Stallonénak egyébként három lánya van: Sophia, Sistine, és a 19 éves Scarlet. Hát nem gyönyörűek?

A színésznek fiai is születettek: Seargeoh már 42 éves, Sage azonban 2012-ben, 36 éves korában meghalt.