Jamie Foxx a legsármosabb hollywoodi agglegények egyike, aki nem görcsöl rá arra, hogy végleg lehorgonyozzon valaki mellett. Sőt, az Oscar-díjas színész azt mondja: soha nem szeretne összeházasodni senkivel.

Az 53 éves filmcsillag a hagyományos, házasságon alapuló családmodellben sem hisz – írja a Daily Mail.

Mindez azt gondolom, nem nekem való. Láttam, ahogy a lányaim barátai megszenvedik, hogy a szüleik házassága nem működik. A legtöbb házasság tönkremegy, főleg akkor, ha a gyerekek már felnőttek. A gyerekeket az ilyesmi megtöri

– magyarázta Foxx, hozzátéve: bár a hagyományos családmodellt nem érzi magáénak, családtagjaival nagyon közeli kapcsolatot ápol. 

Nem tudom pontosan, miért van ez, de jobban összefogunk, mint eddig. Más a helyzet, de nagy szeretetben élünk. A magam részéről nem erőltetem a házasságot, csak haladok az életemmel

– fogalmazott a színész, aki két gyermek büszke apja. Connie Kline-nal közös gyermeke, Corrine már 27 éves. Kristin Grannisszel közös gyermeke, Annalise Bishop pedig 12. 

Foxx korábban Katie Holmesszal is egy párt alkotott, miután a színésznő elvált Tom Cruise-tól. 2013-ban kezdtek el randizni a legnagyobb titokban. 2019-ben szakítottak.

Ön hisz a házasságban?