Pikáns titkokról rántotta le a leplet egy Louise nevű ausztrál nő a Daily Star című brit napilap riportjában. A Sydneyben élő nő, aki most a harmincas éveit tapossa, azt mondja, mivel túl fiatalon ment férjhez és szigorú katolikus neveltetést kapott, nem szerzett túl sok szexuális tapasztalatot, de titkon mindig arról fantáziált, milyen lehet egyszerre több emberrel ágyba bújni. 

Louise aztán éppen a férjének köszönhetően részesült igazán váratlan szexuális élményekben: párja engedélyével egy éjszaka alatt több férfival is lefeküdhetett. Mint kiderült, a férfi mindenben partner volt, sőt: az óvszerekről is ő gondoskodott, melyeket szemrebbenés nélkül nyújtott át azon a bizonyos erotikával fűtött éjszakán, amikor neje 18 férfival élt meg testi örömöket.

A férjemmel vesztettem el a szüzességemet, de titkon mindig arról fantáziálgattam, milyen lehet a szex vadidegenekkel. A férjem a munkája miatt rengeteg időt töltött távol tőlem, én pedig nyitott lettem volna a kalandokra. Arra vágytam, hogy akarjanak engem.

– magyarázta Louise.

Louise végül el is ment egy swingerbuliba. Az első alkalommal állítólag tíz férfival volt együtt, és rendkívül izgatónak találta, hogy csak rá koncentráltak. Úgy fogalmazott: a szex csodálatos volt, és a tudat, hogy ennyi ember csak őt akarja kényeztetni, nagyon felcsigázta őt. Általában a férje is ott van vele ilyenkor, aki imádja nézni, milyen fejeket vág neje, amikor ennyien kényeztetik. Louise úgy véli, ez a legjobb dolog, amit valaha is tett a házasságáért. 

Cikkünk vezető képe illusztráció!