Egy szexi halloweeni kosztüm viselésekor jött rá, hogy vonzódik magához. Luana Sandien ekkor élte át élete első orgazmusát.

A több mint 66 ezer Instagram követővel rendelkező szexis Playboy modell úgy tűnik, valójában nem mások figyelmére vágyik. Mint az tavaly Halloweenkor kiderült a számára, magához vonzódik csak igazán.

Mindenszentek Éjszakájához közeledve olyannyira felelevenedett benne a felismerés emléke, hogy úgy döntött, követőivel is megosztja: autoszexuális. 

Az autoszexualitás lényegében azt jelenti, hogy valaki általában sokkal inkább vonzódik saját magához szexuálisan, mint másokhoz.

Az autoszexuális emberek a másokkal való intim kapcsolódáshoz gyakran az önkielégítést részesítik előnyben.

Az első orgazmusomat egy Halloweeni jelmez viselése közben éltem át

- nyitotta vallomásának szövegét Sandien. A jelmez egy domina stílusú fehérnemű szett volt. Amikor pedig tükörbe nézett, rájött, hogy saját maga a fétise. Ekkor spontán átélte a gyönyör pillanatait.

Vonzódtam magamhoz. Mindig is éreztem ezt, csak azt nem tudtam, hogy ennek neve is van. Jó tudni, hogy nem vagyok őrült, sem erősen nárcisztikus. Ez valami valódi, amit sokan mások is megtapasztaltak már. Nagyon fontos volt számomra, hogy rájöjjek: nem vagyok egyedül. Egy részem mindig is azt gondolta, hogy ez furcsa. De ez csak annyit jelent, hogy egy kicsit jobban szeretem önmagamat, és csak boldog vagyok saját magammal, és elégedett azzal, ahogy kinézek. Ha valaki más lennék, randiznék magammal. Ez többről szól annál, minthogy valakinek hatalmas az egója, vagy bármi ilyesmi

– öntötte ki a szívét a modell, aki a szexi domina szerkó után egy vörös kezeslábasba is belebújt, hogy megszemélyesítse A nagy pénzrablás című Netflix-sorozat egy karakterét. Ebben pedig ugyancsak dögösnek érezte magát.

 Sandien alig várja, hogy ismét beköszöntsön a kísértetek szezonja.

(Daily Star)