Sztriptíztáncosként dolgozott, az évek során pedig alábbhagyott a libidója Monica Huldtnak. Hogy azonban férje igényeit tiszteletben tartsa, a 37 éves amerikai nő szabadon engedi másokkal szexelni kedvesét.

A svéd származású hölgy az Egyesült Államokban él 40 éves férjével, Johnnal. A nő úgy gondolja, hogy a kettejük között létrejött megegyezés teszi igazán erőssé a házasságukat, hiszen ahhoz, hogy másokhoz intim közelségbe engedje szerelmét, erősen megalapozott bizalomra van szükség. Mi több, kettejük szexuális élete is intenzívebbé vált, nem mellesleg sokat is fejlődött.

Mindig is tudtam, hogy a férjemet érdekli az édes hármas, de igazán sosem ültünk le, hogy ezt a témát komolyan átbeszéljük. Svédországban az emberek nem igazán csinálnak ilyesmit, sőt, egyáltalán nem is beszélnek róla. Mi több, engem katolikusnak neveltek, így a szex otthon abszolút tabunak számított. Még csak nem is randevúzhattam fiúkkal, amíg fel nem nőttem. A férjemben ugyanakkor 100 százalékosan megbízom, nem mellesleg úgy gondolom, hogy mások beengedése a házasságunkba csak még istenibbé tette a kettőnk szexuális életét

– árulta el Monica, aki jó feleségként a kenyérre valót is otthonról keresi. Pontosabban buja felvételeket közöl magáról OnlyFans-oldalán, amivel nagyjából 150 ezer dollárt, megközelítőleg 46 millió 705 ezer forintot kaszál havonta.

Ezelőtt naponta vállaltam műszakot egy sztriptízbárban táncosként, ami egy idő után eléggé elvette a kedvemet a szextől. Nem csoda, hiszen minden héten a férfiak árgus tekintetének tárgya voltam és megállás nélkül kedvesnek kellett lennem. Később ez eléggé boldogtalanná tett. Olyannyira elrontotta a hangulatomat, hogy amikor hazaértem, egyáltalán nem akartam szexelni, vagy hogy a férjem egyáltalán hozzám érjen. Ez nyilvánvalóan nem tett jót a szexuális életünknek, sem a kapcsolatunknak

– vázolta fel korábbi helyzetüket Monica, akinek munkája miatt mindketten szenvedtek. A nő végül felmondott, és csatlakozott az OnlyFans-hez, ami után bár újra fellobbant benne a vágy, közel sem annyira, hogy férjével kielégítő teljesítményt nyújtsanak.

Ekkor kezdtek bele az édeshármasokba, amelyeket videóra vettek, és megosztottak Monica oldalán. Az OnlyFans-sztár ezután egyezett bele abba, hogy John külön utakat is járhasson.

Rájöttem, ha már úgyis filmezünk együtt másokkal, miért ne legyen egy második oldalunk, ahova ő is tölthet fel egyedül filmeket lányokkal? Ez amellett, hogy szórakoztató, jövedelmező is a számára. Jól érezheti magát, ami engem boldoggá tesz, én pedig segítik neki a filmezésben. Lehet, hogy sokakat meglep, de ez tényleg sokat segített a házasságunkon, és nekem is teljesen más nézőpontom lett a szexualitást illetően

– fejtette ki az ex-sztripper.

Monica férje egyébként csak akkor szexel más nőkkel, ha videós tartalmat gyárt, vagy feleségével hármasoznak.

Nem randizna ezekkel a lányokkal, ilyen szempontból nem érdeklődik utánuk, ez pusztán testiség. A legtöbbször a házunkban vagyunk, vagy például gyakran bérlünk ki szobát egy hotelben vagy Airbnb-n. Ugyanakkor sok lánnyal barátságot ápolunk, szóval sosem éreztem fenyegetve magam. Ugyan üzenget nekik, és beszélget velük, de semmi olyasmiről, ami titok lenne. Mindig mindenbe beavat.

ADaily Star-nak John is megszólalt, állítása szerint a Monicával közös OnlyFans-ezés egyszerűen nagyszerű.

Az egész teljesen spontán jött, aztán valami nagyobbá nőtte ki magát, de mindenképpen közelebb hozott minket egymáshoz. Igaz, hogy sok munkával jár, de olyan életet biztosít a számunkra, amilyenre másképpen nem lett volna lehetőségünk

– mutatta be a helyzetet racionális oldalról a férj.

Annak ellenére, hogy férjével az oldalán más lányokkal szexel, a férfiak közeledését Monica visszautasítja. A fiatal nőt egyébként 273 ezren követik az Instagramon.

Én amolyan egy emberes nő vagyok. Ha együtt vagyok valakivel, akkor csak és kizárólag vele vagyok. Nekem szükségem van a személyes kötődésre azzal, akivel szexelek. Habár lányokkal megteszem, tetszik a gondolat, hogy John az egyetlen férfi az életemben, ami sokkal különlegesebbé teszi ezt számomra. Azt pedig, hogy megosztom őt, egyáltalán nem bánom. Sőt, szexinek tartom.