Zimány Linda alapvetően egy zárkózott lánynak tartja magát, és bár a közösségi oldalán többen udvarolnak neki, nem szokott online ismerkedni. A modell úgy véli, a párkeresést az ő esetében tovább nehezíti az ismertsége, ami sokakat megrémiszt. Egy olyan férfira vágyik, aki hajlandó a sztereotípiák mögé látni és megismerni az igazi Lindát.

A jogi tanulmányokat folytató modell szerint a mai felgyorsult, közösségimédia-központú világ a párkapcsolatokra is rossz hatással van: mivel az interneten bárkit elérhetnek, a fiatalabbak meg sem próbálják megoldani a kapcsolatukban adódó problémákat, egyből továbblépnek, és keresnek valaki mást. Zimány egy teljes családban nőtt fel, de szerinte az ma már különleges kapcsolatnak számít, ha a szülők évtizedeken át kitartanak egymás mellett. Ő maga éppen egy ilyenre vágyik.

Udvarlók mindig vannak. A szingliség nem egy sajnálnivaló állapot, hanem egy választott állapot. Holnap lehetne akinek azt mondom, hogy jó, akkor járjunk és csináljunk gyereket. De ez nem így működik. Én is egy fiatal, egészséges lány vagyok, aki szeretne családot, egy kémilailag jól működő kapcsolatot, egy humoros, intelligens férjet, akivel fel tudok nevelni egy gyermeket. Ez azért összetettebb dolog annál, hogy holnap belekezdjek csak úgy valakivel

– magyarázta a Fókusz riportjában Zimány, hozzátéve: az emberek valahogy mindig egy brazil topmodellt képzelnek mellé, de számára nem a külső a fontos. 

Nekem az a fontos, hogy azt érezzem egy férfin, hogy odaadó, intelligens, humoros, hogy a társam. Én a társamat keresem igazából egy kapcsolatban. Partner in crime, mindent meg tudunk beszélni, önmagam tudok lenni mellette, nem kell megjátszanom magam. Hogy ha felszedek majd 15 kilót, amikor terhes leszek, akkor is szeretni fog. Tehát egy jófej párt képzelek el magam mellé

– sorolta a modell, aki sokszor úgy érzi, a férfiak félnek tőle.