mpiIS 0912 VMAs 14 760

Romantikus vacsorára menet kapták lencsevégre Avril Lavigne-t és pasiját

2021.11.27. 16:58

Éppen Malibu egyik legelőkelőbb éttermébe igyekeztek, mikor a kocsiból kiszállva lencsevégre kapták Avril Lavigne-t és pasiját, Mod Sunt. A szerelmesek kilenc hónapja alkotnak egy párt.

Tavasszal írtuk meg, hogy Avril Lavigne-re két válását követően újra rátalált a szerelem egy rapper, Modern Sunshine (Mod Sun) személyében. A két zenész januárban dolgozott együtt egy közös videoklipen. A szikra már a kisfilm forgatása közben is jól láthatóan megvolt közöttük.

Úgy tűnik, szerelmük lángja nem lobbant el hamar, ugyanis a mai napig egy párt alkotnak. Legutóbb szeptember 12-én mutatkoztak együtt nagy nyilvánosság előtt az MTV Video Music Awardson Brooklynban.

Azóta először sikerült őket lencsevégre kapnia a fotósoknak, mikor nemrég vacsorázni igyekeztek. Éppen kiszálltak a kocsijukból, amikor villantak a vakuk.

Lavigne szembetűnően megvillogtatta punk stílusát: hosszú szőke hajának végét vörösre festette, és egy szexi, kivágott fűzős nadrágban ringatta a csípőjét.

Rapper pasija, Mod Sun sem hazudtolta meg szokásos kifejezésmódját. Hátrafordított baseball sapkával a fején, fuxszal a nyakában, oversize pólóban hozta a tőle megszokott figurát - habár az többnyire félmeztelen felsőtestet takar.

A pár egyébként a malibui Nobu étterembe igyekezett, amely a hollywoodi sztárok egy kedvelt találkozóhelye. Avrilnek és Mondnak csakugyan törzshelye a vendéglő, a paparazzi fotósok júniusban ugyanitt örökítették meg őket, akkor egy 1960-as Ford Thunderbirddel érkeztek. Mod Sun ugyanis él-hal a klasszikus automobilokért.