Horváth Tamás a Palikék Világa by Manna csatornán mesélt arról, hogy 10 évvel ezelőtt a felesége hogyan „mentette meg” őt.

A zenész rendkívüli őszinteséggel vallott életéről a Három igazság című műsorban.

Fiatal srác voltam, és volt egy párom, de nem vettem komolyan. Nagyon sok mindenkivel megcsaltam, én egy hűtlen ember voltam. De nem csak őt csaltam meg, hanem saját magamat is. Nálam ezek a csajozások arról szóltak, hogy valamilyen lyukat befoltozzak, hogy férfinak érezzem magam, hogy pacek csávó vagyok, de nem lettem pacekabb attól, hogy húztam még egy strigulát, hogy ma egy szőkével, holnap egy barnával fekszem le. Ettől nem lettem jobb, sőt még kevesebb lettem, a végén utáltam is. Andika a legjobbkor jött, ő volt a megmentőm.

– magyarázta Horváth Tamás, aki most már úgy látja, kölcsönösen mentették meg egymást a feleségével.

Mindig elmondom, hogy mennyi mindent tanultam tőle, de én is nagyon sok mindent adtam neki. Egy tűzrőlpattant csávó vagyok, fejjel a falnak típus, és nagyon élem az életem. Mindent meg akarok élni, minden pillanat nagyon-nagyon fontos számomra. Talán azért, mert korán elvesztettem az édesanyámat, és nagyon sok embert, főleg a mostani időszakban rengetegen mentek el. Ezek mind arra sarkallnak, hogy minden napomat boldogan kell éljem. Nehéz mindig pozitívan élni, kemény meló, de minden egyes nap dolgozom ezen.

– mesélte a zenész, aki azt is elárulta, hogy számára fontosabb a boldogsága, mint bármilyen tárgyi vagyon, és bármikor a családot választaná a karrier helyett.