Hatalmas port kavart a hír, miszerint Tóth Dávid már nem alkot egy párt fiatal választottjával, Laurával. Bár a sportoló és a fiatal lány az izgalmaktól és érzelmektől túlfűtött párkereső realityben, Bachelor – A Nagy Ő című műsorban nagyon egymásra hangolódtak, kapcsolatuk a forgatás után nem tudta legyűrni a valóélet akadályait.

A világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozót a pénteki, utolsó adás után már amiatt is rengetegen kritizálták, amiért nem Annabellát választotta a végső döntésnél, most pedig azért is kapja a rosszindulatú kommenteket, mert Laurával való románca tiszavirág-életű volt.

A lány erről először az nlc.hu-nak mesélt, a sportoló pedig a közösségi oldalán tisztázta a történteket.

Két hónapig voltunk együtt és ez idő alatt rájöttünk, hogy nem passzolunk igazán egymáshoz. Kijöttek a különbségek, bizonyos dolgokban más volt a nézőpontunk, sokszor elbeszéltünk egymás mellett, végül rá kellett jönnünk hogy nem illünk igazán össze. A forgatást úgy fejeztük be, hogy szerelmesnek éreztem magam. Hosszú idő után először! Majd a forgatás végeztével tudtunk tényleg kettesben lenni, kamerák nélkül először beszélgetni egymással. Ekkor nyílt alkalmunk igazán megismerni egymást, ez volt a legizgalmasabb időszak. Sajnálom, hogy végül nem jött össze kettőnk között a dolog, pedig hittük, hogy működni fog! Mielőtt megkérdeznétek: nem gondolom, hogy más lányt kellett volna választanom, akkor, ott a szívemre hallgattam és most sem döntenék másképp. Aki pedig azt mondja, hogy egy ilyen műsorban nem lehet megtalálni az igazit, annak azt üzenem: a szerelem bármikor és bárhol jöhet, meg kell adni neki az esélyt! A legfontosabb pedig, hogy a mai napig jóban vagyunk Laurával és tiszta szívemből kívánom neki, Annabellának és a többi lánynak is, hogy találják meg a boldogságot!

– írta bejegyzésében Tóth, aki tegnap reggel egyébként a TV2 Mokka című műsorában is vendégeskedett Laurával.