18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 1295727847

2021-ben ezekre a kifejezésekre és pornószínészőkre kerestek a legtöbben

2021.12.28. 16:52

2018-ban a Fortinte nevű videójáték címére, 2019-ben az „amatőr”, és a „földönkívüli” kifejezésekre, 2020-ban a „karantén” szóra kerestek rá a legtöbben a PornHub nevű pornóoldalon. 2021-ben a „hentai” lett a nyerő. 

Hogy mi az a hentai?

A jelentése abnormális vagy perverz. Az előszeretettel "mangapornó"-nak vagy "pornóanimé"-nek titulált műfaj, erőteljesen szexuális tartalmú jelenetekkel. Ő lett a világ legnépszerűbb pornóműfaja, az első helyen az Egyesült Államokban végzett. A második helyen a "romantikus pornó" bizonyult a legnépszerűbbnek, a harmadik pedig a "csoportos szex" lett. Érdekesség, hogy a nők is gyakran kerestek rá a szexuális tartalmakra, méghozzá a „leszbikus”, a „japán” és a „MILF” kifejezésekre – írja a 24.hu.

Idén, átlagosan 9 percet és 55 másodpercet töltöttünk egyszerre pornónézéssel, majdnem fél perccel kevesebbet mint tavaly.

Kiderült még, hogy a legtöbben vasárnap, este tíz óra és éjfél között kattintanak erotikus tartalmakért, a legkevesebben pedig péntek esténként.

És hogy kik a legnépszerűbb pornószínésznők? Lana Rhoades, Abella Danger és Eva Elfie.