Színes, hullámvölgyekkel teli szerelmi életet tudhat maga mögött Miley Cyrus, aki a híresztelések szerint a Liily zenekar dobosával, Maxx Morandóval bonyolódott románcba. 

Az egykori Disney-sztárt a lesifotósok számos alkalommal kapták lencsevégre a 23 éves zenésszel november óta. A szilvesztert is együtt töltötték, legutóbb pedig Miamiban örökítették meg őket. Bár egyelőre egyikük sem nyilatkozott arról, hogy gyengéd érzelmeket táplálnának egymást iránt, úgy hírlik, a fiatalok nagyon közel kerültek egymáshoz – írja a People magazin.

Múlt héten az NBC nevű csatornán megjelent műsor, a Miley's New Years' Eve Party forgatása alatt, a kulisszák mögött is videóra vették őket, miközben kézen fogva énekeltek és táncikáltak.

A Daily Mail című brit napilap is közölt felvételeket a 29 éves énekesnőről és a zenészről: Cyrus hotelszobájának erkélyén örökítették meg őket, amint meghitten ölelgették egymást. Arról azonban, hogy milyen viszony van kettejük között, egyelőre csak találgatni lehet.

Cyrus legutóbb Cody Simpsonnal alkotott egy párt, ám ez a kapcsolat 2020-ban zátonyra futott. Azt megelőzően Kaitlynn Carterrel bonyolódott románcba; a szőke bloggerrel azt követően szűrte össze a levet, hogy elvált férjétől, Liam Hemsworth-től. Korábban Stella Maxwell-lel, Patrick Schwarzeneggerrel és Nick Jonassal is járt.