shutterstock 1658755432

Vakrandiról közös karanténba került két fiatal

2022.01.20. 08:00

Vacsorameghívásra érkezett, végül napokig maradni kényszerült a partnere otthonában Ms. Wang. A vakrandit a fiatal nő szülei szervezték.

A nő épphogy csak visszaérkezett Zhengzhou városába a Holdújév előtt, amikor kora miatt a szülei vakrandikat kezdtek szervezni a számára. Összesen tízet.

Az 5. delikvens a házába invitálta Wangot annak az ígéretével, hogy jól főz.

Vacsora közben derült ki, hogy a férfi hozzátartozóit azonnali karanténba helyezték, aminek folytán a hatóságok számára is lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el. A szigorú kínai szabályozások miatt a nőnek sem volt választása:

több napos karanténba került randipartnerével.

Wang egy közösségi felületén osztotta meg a hírt követőivel, amelyben kifejtette, hogy négy napig kell ott maradnia, ám a körülmények közel sem kielégítőek. Ugyanakkor megjegyezte: randipartnere minden nap finomakat főz neki, ámbár csak keveset beszél.

Bár a nőt a bejegyzés szerint mindössze négy napra kötelezték a férfival közös karanténra, nem tudni, hogy valóban eljöhetett-e tőle, tekintve, hogy az esetszámok azóta folyamatosan nőnek a településen – legutóbb egy hét alatt több mint 100 új esetszámot regisztráltak.

Zhengzhouban egyébként annyira áldatlan állapotok uralkodnak, hogy elrendelték az összes nem létfontosságú üzlet bezárását, valamint mind a 12,6 milliós lakos tesztelését annak érdekében, hogy kiszűrjék a tünetmentes fertőzötteket.

(bbc.com)