Bár boldogabbak nem is lehetnének, Ant Ansteadnek egyelőre esze ágában sincs feleségül venni párját, Renée Zellwegert. Anstead, aki a Discovery csatornán futó Autókereskedők című műsorból is sokaknak ismerős lehet, tavaly nyár óta alkot egy párt a Bridget Jones sztárjával, nem tervezi új szintre emelni kapcsolatukat.

Mint mondja, nem érzi magát késznek arra, hogy újra házasságot kössön valakivel. Nem is szeretné elsietni a dolgokat a nála tíz évvel idősebb színésznővel. 

Egyáltalán nem vagyok kész újra megházasodni. Hova siessek? 

– mondta szűkszavúan a Us Weekly-nek Anstead, aki magánéletét, és az 52 éves színésznővel való románcát egyébként féltve őrzi. Most azonban az is kiderült róla, hogy gyerekeket sem szeretne már vállalni. Három gyermek büszke apja: első feleségétől, Louise-tól két csemetéje van: a 18 éves Amelie és a 15 éves Archie; második nejével, Christina Haackkel a 2 éves Hudsont nevelik közösen. 

Elmondása szerint a gyermekei is pontosan tudják, milyen boldog Zellwegerrel.

Senki nem ismer jobban a gyerekeimnél... A részeim. Előttük nem tudom megjátszani magam. A két tinédzser gyerekeimre a legjobb barátaimként tekintek, mindent meg tudok beszélni velük

– magyarázta.

Ön szerint érdemes várni a házassággal?

(Female First)