Több mint öt együtt töltött évtized után is igyekszik feldobni párkapcsolatát Dolly Parton. A 76 éves énekesnő, akit a countryzene királynőjeként tartanak számon, még 1966 májusában kötötte össze életét a most 79 éves Carl Thomas Deannel, és azóta is minden nap tesz azért, hogy valamilyen módon a férfi kedvében járjon. 

Szeretek felöltözni csak úgy, Carlnak. Minden nap kisminkelem magam és rendbe rakom a hajam. Úgy gondolom ez fontos. Az egész világ láthat engem kiöltözve, nem fogom csak úgy rávetni magam otthon. Senki nem akar egy esetlen nővel csókolózni. Nekem fontos, hogy a lehető legjobban nézzek ki. Szerintem ez jó fűszere lehet egy kapcsolatnak

– mesélte az E! News-nak Parton, kiemelve: férje még mindig szexinek találja őt.

Az énekesnő, aki egyébként Miley Cyrus keresztanyja, azt is megerősítette, hogy Jolene című dalát valós események ihlették, pontosabban az erős féltékenység, amelyet egy nő miatt érzett, aki megpróbálta elszeretni tőle férjét. Parton most sem árulta el, kiről énekel a dalban, de már nem érzi úgy, hogy a nő veszélyt jelentene Carllal való kapcsolatára, mivel a nő – ahogy Parton fogalmazott – mostanra nagyon elhízott hozzá képest.

(People)