A közösségi médiában rengeteg történet kering arról, ki hogyan szúrt ki egy szakítás után az exével. A TikTok-on kifejezetten népszerűek lettek az ebben a témában készült felvételek, amelyek bár sok esetben megkérdőjelezhetők, egy igazságtalanul véget ért kapcsolat esetén alkalomadtán együttérzést is kiválthat belőlünk. Egy Kristina nevű felhasználó ugyanakkor új szintre emelte az elégtétel fogalmát: immáron ötödik éve folytat bosszúhadjáratot volt szerelme ellen.

A főleg fiatalok körében népszerű közösségimédia-felületen különböző témák keringenek, amelyekhez csatlakozva magunk is megoszthatjuk történeteinket. Ilyen például a „leggyerekesebb dolog, amit sosem fogsz abbahagyni” címen futó topik, amelyhez Kristina is csatlakozott. Videóját ezidáig közel 7 millióan láttak.

2016-ban, amikor szétmentünk az exemmel, elég különleges taktikát eszeltem ki a bosszúra, méghozzá hírlevelek formájában. Ha mondjuk a reptéren ülök és kell egy e-mail cím az ingyenes wifihez, vagy elolvasnék egy cikket, amihez szintén szükséges egy cím, megadom az övét

– magyarázta a lány a videóban. Hozzátette: az összes létező értesítésre is feliratkozik, legyen szó reklám üzenetekről vagy egyéni megkeresésekről.

via GIPHY

Sosem fogok leállni!

– fejezte ki öt év után is töretlen elhivatottságát a felvétel végén Kristina, akinek módszere vegyes reakciókat váltott ki követőiből. 

Teljesen pszicho, de annyira lenyűgöző, hogy ilyen ördögi elméje van

– írta egy hozzászóló.

Más konkrétan megköszönte a tippet, de olyasvalaki is akadt, aki mint kiderült: hasonló bosszúhadjárat áldozata.

Oké, melyik exem tette ezt velem? Naponta blokkolom az e-maileket, és másnap még többet kapok

– szólt hozzá a szerencsétlen kommentelő.

Sokan azon akadtak fenn, a lány hogy nem volt képes továbblépni ennyi idő után. Bár többen érdeklődtek, mégis mi történt, amiért a férfi ezt érdemli, Kristinától erre nem érkezett válasz.

(femcafe.hu)