Valentin-napon van a negyedik évfordulója annak, hogy összejött Tóth Gabi és Krausz Gábor. Az énekesnő ennek tiszteletére hosszan leírta, milyen a kettőjük kapcsolata.

Tóth a blogjában írt a kapcsolata olyan részleteiről, melyekről eddig még sosem beszélt.

Gábor nagyon zárkózott ember, nehezen nyílik meg. Ha valami bántja, akkor ő bezárkózik a saját világába és senkit nem enged be. Engem is kizár, nem kommunikál. Ez nagyon bánt. A kapcsolatunk elején még nehezebb volt, napokig rágtam magam, hogy vajon miattam van-e, de mostanra kicsit könnyebben kezelem. Persze most sem értem, mert én az ellenkezője vagyok, ami bánt, azt kiüvöltöm magamból, azt jónapot. Fél óra múlva már túl vagyok rajta. Én haragot sem tudok tartani. Gábor tud. Kettőnk közül ő a sértődékenyebb. Van, hogy megbántódik valamin és napokig nem szól hozzám, átnéz rajtam. Csak akkor mondja el, mi a baja, amikor már túl van rajta, és akkor derül ki, hogy én nem is tudom, miről beszél. Az öröm sem látszik rajta soha, ami legalább ilyen bosszantó. Ő az a »belül bont pezsgőt« típus.

 – mesélte az énekesnő, aki a súrlódások ellenére imádja a férjét, és bármit megtenne a kapcsolatukért.

Az ilyen szeretetért megéri harcolni, megéri kompromisszumokat kötni, elfogadni azt a bizonyos semmi dobozt. Az ilyen szövetség nagyon masszív alapra épül, ami kibírja az esetleges viharokat, és el nem sodorhatja egy orkán sem. Én ezt érzem, amikor a házasságunkra gondolok, és hálás vagyok Istennek, hogy megtaláltam a társamat.

 – tette hozzá Tóth.