Számtalan férfi vágyálma, hogy egy éjszaka két nő mellett találja magát. Hát még ha a saját feleségétől kapja ezt ajándékba. Azzal azonban már egy fantáziáló férfi sem számol, hogy neje ezek után egy nőért hagyja el őt. Egy amerikai férjjel pontosan ez történt.

Theresa Rose 2020-ban döntött úgy, hogy édeshármassal lepi meg a férjét születésnapjára. A Kaliforniában, mélyen katolikus családban nevelkedett nőben azonban rég elfojtott érzések törtek a felszínre az aktus során:

ráébredt, hogy valójában leszbikus.

Mivel szülei arra tanították, hogy a homoszexualitás bűn, így már fiatalon elfojtotta társaiétól eltérő érzéseit. Valójában már akkor vonzalmat érzett a nők iránt, különösen odáig volt például Megan Foxért, Carmen Electráért és Jessica Albáért.

Családi nyomásra mégis férjhez ment és családot alapított. Bár mindig is érezte, hogy valami hiányzik az életéből, érzelmeinek évekig tartó elfojtása miatt sokáig nem értette, pontosan mi nem stimmel.

Majd megszervezte férjének az édeshármast, aminek során felnyílt a szeme.

Amikor először kerültem intim kapcsolatba egy nővel, nagyon intenzív élményt jelentett, fizikailag és érzelmileg is. Rögtön éreztem, hogy ez hiányzott nekem. Ekkor vallottam be magamnak, hogy miért vagyok boldogtalan. A házasságom nagyon sekélyesnek és magányosnak tűnt, miután szexuális kapcsolatom lett egy nővel

– vallotta be Rose, aki végül a férjének is őszintén kiöntötte érzéseit. A férfi olyannyira nem fogadta jól a hírt, hogy feleségének titkát bosszúból a nő családjának és közös barátaiknak is elmondta.

@raising2activists #wlw #wlwcouple #wlwtiktok #lesbian #lesbiansoftiktok🏳️‍🌈 #lesbiancouple #🏳️‍🌈 #femmelesbians #ledollarbean ♬ original sound - Alanah Cole

A kialakult helyzet annyira megviselte a jelenleg 36 éves nőt, hogy öngyilkos akart lenni. Még mielőtt azonban végleg véget vetett volna az életének, a sors összehozta őt Jacqui Mettle-vel, akivel egymásba szerettek.

Párjára az egykori feleség a mai napig úgy tekint, mint a nőre, aki megmentette az életét.

Mostanra egy éve élnek boldog párkapcsolatban az Oregon állambeli Portland-en és nevelik Rose két gyermekét. Bár a konzervatív szülők lényegében kitagadták őt a családból, Rose boldogabb, mint valaha. Időközben a szüleitől eredő vallási kötelékkel is szakított, állítása szerint ateistaként, és végre szabad emberként él.

(femcafe.hu)