Az énekesnő tizenhat és fél éves kora óta szerelmes a férjébe és azóta is egy párt alkotnak. Ez pedig igazi kuriózumnak számít a mai világban.

Boggie még 2013-ban, Parfüm című dalával robbant be a köztudatba. A mostanra édesanya és feleség a Spirit Fm 92.9 Bistro című műsorában beszélt a magánéletéről.

A család egy csapat, aminek együtt kell működnie. Egy ideális családban mindenkinek toleránsnak kell lennie a másikhoz, az nem jó, ha egyvalaki körül forog minden. A saját életemben látom, hogy a harmóniához nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozott legyek

 – mondta az énekesnő, aki a gyermekvállalásról is mesélt.

Spirit FM · Bistro Mellik Évával - Csemer Boglárka - Boggie - 2022.02.18.

Nagyon jókor vállaltam gyereket a férjemmel. A Parfüm és az Eurovízió után éreztem, hogy szeretnék egy kis nyugit. Tudtam, hogy a karrier megvár. Ez hozzáadott ahhoz, hogy nyugodtabban babáztam. Ha a Parfüm előtt vállaltam volna gyereket, lehet feszültebb anyuka lettem volna.

Csemer Boglárka elárulta, mennyire nehéz fenntartani a házasságot és hogy szerinte mi a hosszú kapcsolat titka.

Van egy szeretetbázis, amihez mindig vissza tudunk nyúlni. A szerelem változó dolog, amin mindig dolgozni kell. Egy titka van annak, hogy együtt vagyunk: a kommunikáció! Nem mondom, hogy az elmúlt 18 évben nem voltak nehézségek, de mindig visszataláltunk egymáshoz. Olyan mélyen ismerjük egymást, hogy a mi kapcsolatunkban nincsenek átverések.