Vette a bátorságot és randira hívott egy idegen férfit a New York-i Central Parkban Drew Barrymore. A színésznő annyira vonzónak találta a férfit, hogy nem tudta megállni, hogy ne menjen oda hozzá és ne mutatkozzon be neki. 

A 46 éves holylwoodi színésznő számára felszabadító érzés volt megszólítani kiszemeltjét, amikor egy héttel ezelőtt Manhattan szívében sétálgatott – írja a Female First.

Múlt hétvégén, a parkban vettem észre ezt a férfit. Nagyon cukinak találtam és egyből vonzódni kezdtem hozzá. A nyomába eredtem. Egy balaclavát viseltem, csak a szemem látszódott ki. Olyan ez, mint egy símaszk. Fogtam magam, odamentem hozzá, és azt mondtam: »Szia, lehet esetleg egy kérdésem?« Mire ő: »Persze«. Szóval a közepébe vágtam: »Szingli vagy?« Amire egy »Talán?« volt a válasz. Azt is megkérdeztem, hogy meleg-e, mivel az én gaydarom [melegek felismerésére szolgáló érzék – a szerk.] nem működik. Mindig bevonzom őket, és mindig olyanba szeretek bele, akibe nem kellene

– mesélte a színésznő a The Drew Barrymore Show című műsorban, hozzátéve: a férfi megnyugtatta őt afelől, hogy nem a saját neméhez vonzódik. 

Levettem a maszkomat és rákérdeztem az életkorára. Azt mondta, 28 éves, de szerintem nem annyinak nézett ki. Mondtam is neki, hogy mivel majdnem kétszer annyi idős vagyok, mint ő, ez valószínűleg nem fog működni

– magyarázta Barrymore, akihez ezt követően odament egy fiatal lány, hogy megdicsérje: mennyire nagyra értékeli, hogy olyan könnyedén megkérdezte a fiatalembertől a kapcsolati státuszát. Mint kiderült, a lány felismerte a színésznőt – a férfinak pedig csak ekkor esett le, ki ment oda hozzá.

Ön randira merne hívni egy idegent?