Focista szerelmétől sok-sok kilométer választja el, ám másfél éve tartó kapcsolatuk eddig kiállta a próbát. Pásztor Virág, az RTL Klub új sorozatának 20 éves sztárja rendkívül céltudatos, ugyanakkor a JOY Magazin legfrissebb számában őszintén mesélt arról a rengeteg áldozatról, amit kiskora óta meghozott azért, hogy valóra váltsa az álmait.

Órákig tartó telefonbeszélgetéseik segítenek Pásztor Virágnak és szerelmének abban, hogy enyhüljön a másik fél hiánya miatti fájdalom – így él jelenleg párkapcsolatában a Hotel Margaret színésznője.

A barátommal, Patrikkal másfél éve vagyunk együtt, ő debreceni, és egyelőre oda köti a munkája – egy helyi csapatban focizik –, így sajnos nem tudunk annyit találkozni, mint szeretnénk. A munkám miatti tervezhetetlenség sem könnyíti meg a helyzetünket, de amikor csak tehetjük, indulunk egymáshoz. Amikor pedig közeleg a találkozó, nincs nálunk boldogabb ember a világon

– árulta el az ifjú tehetség.

Nem ez az egyetlen áldozat, amit Pásztor Virág nap mint nap meghoz a céljai megvalósításéért. Már kisgyermekként megtapasztalta, hogy a hétvége nem mindig a pihenésé. Fiatal volt, amikor bekerült a showbizniszbe, a Hotel Margaret előtt a Barátok köztben Berényi Miklós és Balogh Nóra lányát alakította.

Nem szépítem, sokszor volt nehéz, hogy délutánonként vagy hétvégeken pihenés, barátnőzés, osztályprogram vagy játék helyett zeneiskolába, táncórára, színitanodába, fellépésekre kellett mennem, de a szívem mindig hajtott. Még mindig csalódást okoz, ha le kell mondanom valamilyen izgalmas programról, buliról, ahová a barátaim hívnak.

Pásztor Virág arról is őszintén mesélt, hogy bár hihetetlenül élvezi a munkáját, nem biztos benne, hogy egész életében erre vágyik majd.

Ha lehetőségem lenne belenézni egy jövőbe látó varázsgömbbe, nem tudom, minek örülnék jobban: ha egy sikeres színésznőt látnék a színpadon ragyogni és hajlongani a közönség vastapsában, vagy a gyerekeinek otthon, hálóköntösben mesét olvasó anyuka látványának, aki egyébként napközben izgalmas, kreatív, változatos, de civil foglalkozást űz.

Hozzátette: eddig mindig az álmait követte, és mindig is azt csinálta, ami boldogságot okozott a számára. Csak így tud létezni.