Kivételes időpontban, 2022. 02. 22-én 22 óra 22 perckor tette fel a nagy kérdést szerelmének, Szabó Zsófinak Shane Tusup, aki a lánykérést a monacói luxuspihenésükre időzítette. Az amerikai edző titokban már december óta készült a dologra, és még a műsorvezetőnő anyukájától, Pálmától is engedélyt kért a frigyre. 

Mint kiderült, Tusup, akit annak idején a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka férjeként, illetve edzőjeként ismert meg a világ, semmit nem bízott a véletlenre. A megfelelő gyűrűt ráadásul nem egyedül, hanem édesanyja, Cheryl Ann Tusup segítségével választotta ki, akit két és fél év után decemberben látott újra személyesen.

Shane olyan alkat, aki azt szereti, ha zökkenőmentesen alakulnak körülötte a dolgok. Nem véletlen, hogy szinte mindig előre tervez. Amikor az édesanyjának végre személyesen is be tudta mutatni a szerelmét, izgult, hogyan jön majd ki élete két legfontosabb szereplője egymással. Cherylt azonban Zsófi egy perc alatt elbűvölte, és amikor Shane megkérdezte az anyukáját, mit szólna, ha ő lenne a menye, nagyon boldoggá tette az asszonyt, aki még az eljegyzési gyűrű kiválasztásában is fia segítségére volt

– súgta meg a HOT! magazinnak egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Szabó Zsófi és Shane Tusup hat hónappal ezelőtt talált egymásra. A klasszikus randik elmaradtak, inkább a műsorvezetőnő lakásán találkoztak – a fiatal édesanya ugyanis a négyéves kisfiát, Mendelt tartotta szem előtt. Bár kérdés volt, hogy Tusup hogyan fog tudni beilleszkedni egy óvodás kisfiú hétköznapjaiba, néhány hónap alatt össze tudtak barátkozni. Az edzőt hetente több alkalommal magyar-nyelvtanár segíti, a kommunikáció pedig egyre gördülékenyebb közte és a kis Mendel között.