Huszonharmadik házassági évfordulóját ünnepli Keleti Andrea és férje, Kovács Zoltán. 

A kapcsolatuk állításuk szerint sosem élt meg komoly hullámvölgyet.

Zolival 25 éve élünk együtt, és a 23. házassági évfordulónkat ünnepeljük a napokban. Nem is emlékszem rá, hogy valaha megjegyzéseket kaptunk volna a korkülönbségre, ami köztünk van. Talán a legelején, amikor elkezdtünk együtt járni, de azokat az aggályokat már rég legyőztük. A családom az első perctől imádja Zolit, egy-két hét együttjárás után odaköltözött hozzám. A nagypapa óvodásnak hívta, de mindezt nagy szeretettel és tisztelettel mondta, mert hamar kiderült, hogy Zoli nem csak kedves, hanem nagyon ügyes is, és mindent megszerel, ezzel pedig kivívta a nagypapa tiszteletét.

– emlékezett vissza a táncművész, aki azt is elárulta, mi lehet az oka annak, hogy ennyi év után is nagyon jól működik a házasságuk.

Szerintem az, hogy a mi kapcsolatunk a mai napig ennyire erős és masszív, annak is köszönhető, hogy nagyon szerencsésen találtunk egymásra, a kezdetektől sok közös tervünk, álmunk, feladatunk van. És a humor nagyon fontos. Persze minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és nehézségek. A mi életünkben a legnagyobb nézeteltéréseket a gyereknevelés terén éltük meg. A munkán sosem vesztünk össze, nagyon gördülékenyen megy az első perctől kezdve. Ezért olyan nagy válságokat sosem éltünk meg. A legjobb barátom Zoli, ha valami gondom van, hozzá fordulok, de ő is szerencsés, mert olyan típus vagyok, hogy nem bonyolítom túl a dolgokat, könnyen túllépek a sérelmeken, nem akadok fent apróságokon.

– mondta Andrea.