Régóta felnőtt filmek forgatásából keresi kenyerét Richelle Ryan. A 36 éves pornószínésznőnek munkán kívül is forr a vére, legutóbb a barátnője 25 éves fiát hálózta be.

Bevallása szerint Richelle bolondul a férfiakért, különösen a nála fiatalabb korosztályért. Trófeái között profi sztársportolóktól kezdve hétköznapi srácokig szinte bárkit megtalálunk, ha pedig nem egy felnőtt filmben, saját OnlyFans oldalán nyerhetünk bepillantást a szexuális életébe.

Legutóbbi kalandjáról a Daily Starnak mesélt, amelynek cikke nyomán a promotions.hu számolt be a nem mindennapi esetről. Eszerint a tengerészgyalogságnál szolgáló fiatal férfi éppen eltávon volt, az édesanyja pedig tisztában volt vele, hogy mennyire odavan a fiáért a barátnője, Richelle.

Őrülten rajongok a fiúkért. Imádok csetelni és beszélgetni velük, és mindegyiküknek elküldöm ugyanazokat a selfie-ket. Ez a fiú éppen eltávozáson volt otthon, a barátnőm pedig tudta, hogy bele vagyok zúgva, mert nagyon vonzó. Ezért áthozta hozzám a fiát is, amikor meghívtam egy italra, utána pedig magunkra hagyott bennünket. Tudtam, hogy ott lesz, ezért cuki ruhát és izgató fehérneműt vettem fel, kész volt a tervem arra az estére

– elevenítette fel az emléket Richelle.

A fiatal katona egész éjszakára ott maradt nála. Másnap az anyjának kellett rátelefonálnia, hogy menjen haza, mert ő is látni szeretné, mielőtt visszatér a hadseregbe.