Bár a 39 éves táncosnő korábban is nyilatkozott arról, hogy hullámvölgybe került a kapcsolatuk, most nem tudták rendbe hozni a dolgokat.

Molnár Andi és párja az év elején úgy döntöttek, hogy közel 5 év házasság után elválnak. A Dancing with the Stars zsűritagja most a Best magazinnak beszélt a szakítás okairól.

Sokat harcoltunk egymással, egymásért, de a sebek helyén egyre több maradt a heg, ami újra és újra felszakadt. (...) Eleinte olyan vonzó volt, hogy nagyon más emberek vagyunk. (...) De egy idő után ezek az ellentétek egyre jobban kiütköztek a hétköznapokban.

– kezdte Molnár, majd arról kezdett el beszélni, hogy tiszta a lelkiismerete, és egyszerűen be kellett látniuk, hogy boldogtalanok egymással.

 Sokat küzdöttünk, de azt láttuk, éreztük, hogy nem ilyen egy felhőtlen kapcsolat. Talán számomra az volt a legszembetűnőbb jel, hogy le kell zárnunk a dolgainkat, amikor már nem kaptam elég figyelmet, támogatást. (...) Eleinte maximálisan támogatott, a végén már azt éreztem, hogy nem a támaszom, nincs mellettem, amikor szükségem lenne rá.

– tette hozzá a táncos, aki úgy érzi, okkal nem született babájuk.

Sokszor terveztük, beszéltünk róla, de valójában mindketten bizonytalanok voltunk benne, hogy itt-e a helye velünk. Márpedig egy baba jól tudja, hová kell leszületni.

– mondta a híresség.