Szokatlan tesztekkel teszi próbára az őt randevúra hívó férfiakat Gabby, egy fiatal TikTokker lány. A tapasztalatait minden alkalommal részletesen megosztja a követőivel.

Szigorú, már-már szürreális elvárásokat támaszt a férfiakkal szemben a TikTok-on respectfullygabby felhasználónéven futó fiatal nő. Véleménye már csak azért is megosztó, mert szembemegy azzal az állásponttal, mi szernit férfi és nő egyelő, ez pedig ha minden másra, akkor a randevúkra is vonatkozzon. Meglátásaira ugyanakkor sokan kíváncsiak, összesen 20,5 ezren követik.

A ma már sokakat megosztó randi kérdésben, mi szerint ki állja a cechet, Gabby azt a véleményt osztja, mely szerint mindenképpen a férfinak kell fizetnie, legalábbis az első randin biztosan. Ha ez nem történik meg, az adott férfival soha többet nem áll szóba.

Ezen kívül az adott randipartner figyelmességét is teszteli.

Hideg időben például rendszerint közli, hogy fázik, arra várva, hogy a férfi vajon felajánlja-e a kabátját.

via GIPHY

Gabby számára ugyancsak fontos kritérium, hogy a férfit mennyire érdekli, hogy ő biztonságban hazaér-e, esetleg gondoskodik-e erről úgy, hogy hazakíséri vagy hív neki egy taxit. Egy alkalommal a találkozója hajnali négyig húzódott egy partnerrel, majd mind a ketten hívtak egy Ubert. A férfi autója előbb megérkezett, ám felajánlotta, hogy megvárja Gabby-val az ő kocsiját. A lány nemet mondott, mire a férfi autóba ült.

Gabbyról többet nem hallott a randipartner, a lány ugyanis

azt szerette volna tesztelni, hogy a férfi a nemleges válasz ellenére is ott marad-e vele, megbizonyosodva arról, hogy épségben hazajut.

@respectfullygabby First date tests #dating ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Egy pszichológus valószínűleg vitatná, hogy ez valóban a férfiról, nem pedig magáról a nőről szól, hiszen mint azt tudjuk, senki sem gondolatolvasó. Ha valakitől kapunk egy nemleges választ egy gesztusra, akkor nem várható el tőlünk, hogy kitaláljuk: az illető valóban nem erre vágyik.

Mindenesetre a fiatal nő véleményét már több mint 150 ezren látták, és bár néhány hozzászóló szerint túlzás, amit mond, jócskán akadnak, akik kételyek nélkül egyetértenek vele.

(femcafe.hu)