A házasságot sokan a családi élet alapkövének tartják, és abban is sokan egyetértenek, hogy rengeteg tényező közrejátszik abban, hogy egy frigy mennyire boldog, vagy meddig tart. A Micsoda nő! című film sztárja, Julia Roberts szerint azonban nagyon egyszerű a tartós szerelem titka: véleménye szerint csupán egy dolog kell ahhoz, hogy egy kapcsolat ne végződjön válással.

Mostanában sok sztárházasság és -kapcsolat ért véget, Roberts azoban szentül hiszi, hogy létezik recept a házasságra, melytől biztos a siker. A színésznő, aki több mint két évtizede alkot egy párt Daniel Moder operatőrrel, úgy véli, a gyengédség és a szeretet kifejezése minden problémára megoldást jelenthet.

via GIPHY

A színésznő rámutatott: nem szabad felhagyni a szerelmeskedéssel, ki kell mutatni az egymás iránt érzett szeretetünket. Pontosabban, amikor arról kérdezték, mi a titka a több mint húsz éve tartó házasságának, azt mondta:

A csókolózás

– vágta rá Roberts a The Late Show with Stephen Colbert című talkshowban, ahol eredetileg a hamarosan megjelenő Gaslit című sorozatot népszerűsítette.

(Female First, Daily Mail)