Agárdi Szilvi az elmúlt időszakban teljesen elveszítette a látását. Az énekesnő a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában elárulta, hogy még nem sikerült teljesen talpra állnia.

Agárdi Szilvi a Palikék Világa by Manna Hová Tűnt? című műsorában elárulta, hogy mentálisan nem volt felkészülve arra, hogy teljesen elveszíti a látását. Ennek ellenére jelenleg is dolgozik egy polgári foglalkozásban, mellette szorgalmasan építi közösségimédia-csatornáit, és új albummal is készült. A vírushelyzet miatt kialakult online munkavégzés kedvező volt számára.

HR-es vagyok, van egy cég, ahol segítek marketing dolgokban, felvenni embereket, interjúztatni, ezeket az online térben végzem.

– árulta el Szilvi. Az énekesnő sok férfitól kap ajánlatot, neki viszont, ugyan nagyon örül ezeknek, nem nyitott a szíve.

A fiúk mindig udvarolnának, küldenek üzeneteket és fényképeket, de azzal nem tudok mit kezdeni. Most az a legújabb heppjük, hogy hangüzeneteket küldenek. Volt egy olyan férfi aki miközben beszélt, szólt a templomi harang. Olyan is, aki azt mondta, hogy ne haragudj, itt ülök a wc-n, de késztetést érzek, hogy beszéljek neked, mert annyira tetszik amit csinálsz. Nem vagyok nyitott, nagyon kedvesek a fiúk, hogy írnak, de zárt kapukat döngetnek.

– mesélte.