Mint kiderült, feleségével, Molnár-Fazekas Vivien bár nem váltak el, de jelenleg különélnek.

A Drága örökösök egykori szereplője, és szerelme átmenetileg nem élnek egy fedél alatt. A Blikknek Fazekas elmondta, miért hozták meg ezt a döntést.

Ő most a gyógyulásra fókuszál. Azt mondtuk, addig, amíg ő nem tesz azért, hogy jól legyen, a kapcsolatunkat nem tudjuk tovább folytatni. Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik. Rengeteg szakirodalmat olvastam a függőséggel, mentális problémákkal kapcsolatban, hosszú hónapokon keresztül bújtam őket, és a konklúzió ugyanaz volt: amíg ő nem néz tükörbe és ismeri be, hogy baj van, hiába állok mellette. Most nem élünk egy fedél alatt, de beszélünk telefonon, nem engedtem el a kezét. Nem hagyom cserben, nem fordulok el tőle, de egyszerűen tovább nem akarhatom én, hogy jól legyen, hanem ezért neki kell megharcolnia. Most egy darabig külön lakásban folytatjuk az életünket, mert ez kell ahhoz, hogy csinálja a terápiát, gyógyuljon, magára fókuszáljon. Nehéz volt megélni, hogy elmegy, és hogy innentől csak magára számíthat

– mesélte a lapnak a feleség, aki azt is elárulta, hogy a színész a tervek szerint egy terápián vesz majd részt.

Remélem, befekszik egy hosszabb, fél-egyéves rehabilitációs kezelésre, de az ő döntése, végigcsinálja-e. Nekem egy a fontos, hogy legyen jól, és a lelkével foglalkozzon.

– tette hozzá Molnár-Fazekas Vivien. A párt egyébként a Nyerő Páros című műsorban is láthattuk. A színésztől közel kilenc hónapja vették el a gyerekét, Benedeket.