Bár kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen, Hódi Pamela és Tóth Bence rengeteget tett annak érdekében, hogy párkapcsolatuk harmonikus legyen. Januárban már öt éve lesz annak, hogy egy párt alkotnak, 2020-ban össze is házasodtak.

Úgy vélik, kapcsolatuknak az a titka a kompromisszumkészség, és az, hogy képesek lemondani valamiről a másik javára. Mint mondják, soha egy hangos szó nem volt köztük, mert nem hisznek a hangos veszekedésben – erre a gyereke, Natasa Zselyke és Evolet Olívia miatt is figyelnek.

Tóthék szerelmüket a szeptember 19-én induló Nyerő Páros című sztárpárshowban is próbára teszik. Ennek apropójából árultak el néhány részletet románcukról.

Szerintem a mi kapcsolatunk erőssége, az egymás iránti tisztelet, az, hogy a másiknak a legjobb barátai vagyunk, és az évek alatt rájöttunk arra, hogy az is nagyon erősít minket, hogy magunk elé helyezzük a másikat, ha arról van szó. (...) Nagyon nehéz volt nekem újra megtanulni szeretni, bízni, hinni abban, hogy igen, lehet jó. Először érzem azt életemben, hogy de jó, hogy végre van egy olyan párkapcsolatom, ahol nem kell férfinak is lennem 

– magyarázta a kétgyermekes édesanya, aki úgy érzi, párjával kerek egészt alkotnak. Főleg mióta összeházasodtak és megszületett közös kislányuk, Evolet Olívia.

(Borítókép: Hódi Pamela. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)