Mostanra több millió emberhez jutott el az a TikTok-videó, melyben egy fiatal modell beszél arról, hogy korábban viszonyt folytatott egy házas férfival. A 23 éves Instagram-sztár, Somner Stroh először nem akarta elárulni az illető nevét, ám mostanra úgy döntött, nem szeretné tovább titkolni: a Maroon 5 énekesével, Adam Levine-val bonyolódott viszonyba.

Stroh előbb sejtelmesen csak úgy fogalmazott, hogy a férfi egy Victoria's Secret modellel kötött házasságot. Ez sokaknak árulkodó lehetett, mivel a Maroon 5 frontembere 2014 óta a Victoria's Secret korábbi angyalának, Behati Prinsloo-nak a férje. 

A viszonyunk alatt nagyon fiatal és naiv voltam. Hogy őszinte legyek, úgy érzem, hogy kihasznált engem. Nagyon könnyen lehetett engem manipulálni

– magyarázta a TikTok-videóban a modell, aki néhány üzenetet ki is fotózott, hogy bizonyítani tudja a viszonyt. Levine állítólag olyanokat írt a modellnek, hogy fel sem tudja fogni, hogy lehet valaki ennyire szexi, és hogy teljesen megőrjíti őt a szépségével. Stroh állítása szerint körülbelül egy évig randiztak, és Levine állítólag engedélyt kért arra is, hogy róla nevezhesse el születendő gyermekét, amennyiben az fiú lesz. 

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Stroh a PageSixnek később azt is elárulta, hogy Levine-nel 2021-ben volt afférja, nem sokkal azt követően, hogy befejezte egyetemi tanulmányait.

Kapcsolatunk szexuális jellegű volt, de már hónapok óta nem beszéltem vele

– szögezte le a portálnak Stroh, akit a TikTok-on többen is kritizáltak, mondván, nem ő az áldozat, hanem Levine családja. Az énekes a vádakra egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben reagált: tagadja, hogy megcsalta volna a feleségét, de elismeri, hogy átlépett egy bizonyos határt, írja a People.

Adam Levine és felesége, Behati Prinsloo a harmadik közös gyermeküket várják. Dusty Rose már 5, Gio Grace pedig 4 éves.

(Borítókép: Adam Levine. Fotó: Getty Images/ Christopher Polk)