A 2009 óta házas páros már nem bírja megoldani a problémáit, melyek állítólagos fő oka, hogy Bradynek mások a szexuális preferenciái, mint feleségének.

Az amerikai NFL-sztár és brazil modell felesége, a 42 éves Gisele Bündchen éppen válnak, de még mindig csak találgatások vannak arra vonatkozóan, mi okozhatta az álompár házasságának megromlását. Egy bennfentes szerint az ok egyszerű: a 45 éves Brady szigorú önmegtartóztatást folytatott a nagyobb jelentőségű meccsek – például a rájátszás és a Super Bowl idején – ami azt jelentette, hogy akár 72 órán át sem nyúlt a feleségéhez. Bündchen a hírek szerint eddig bírta a szexmentes hétköznapokat.

Brady már 2018-ban is hivatkozott olyan tudományos anyagokra, melyek szerint a közösülés gyengíti egy sportoló teljesítményét, sőt nyilatkozott is már arról, hogy nagyobb meccsek előtt szó sem lehet összebújásról.

Ez a házasság hűvös, mint a jég. Gisele egy brazil szupermodell, akinek erős szexuális vágya van, és mindig azt mondta a barátainak, hogy többre van szüksége, mint amit a férje nyújt

– nyilatkozta egy közeli barát.

Ön szerint igaza van a modell férjének?

(Borítókép: Tom Brady és Gisele Bündchen Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)