Intim titokról rántotta le a leplet Megyeri Csilla. Az influenszer, aki párjával, Molnár Zsolttal megnyerte a Nyerő Páros című sztárpárshow idei szériáját, Istenes Bence YouTube-on is elérhető podcastműsorában árulta el, hogy extrém helyszínen is szexelt már.

Az Instagram-modell erről azért mesélt az IstenEst legutóbbi adásában, mert a nézőktől kifejezetten azt kérték, hogy pikáns kérdéseket tegyenek fel a műsor vendégeinek. 

„Repülőn még nem csináltam, de ott is szívesen csinálnám, mert az szerintem nagyon extrém. Erdőben, motorháztetőn is. Ez ugrott most be. (...) A Magyar Tudományos Akadémia előtti parkolóban, fényes nappal. Ez tök normális dolog, nem? Hogy összegabalyodtok, ha megkívánjátok egymást. (...) Nem figyeltem annyira, hogy [közben jöttek-mentek az emberek]” – nevetett Megyeri, mire Istenesék nagyon meglepődtek. Azt is elárulta, pornót nem néz, mert csinálni szereti. Arról is szót ejtett, hogy nem hisz abban, hogy lehet barátság férfi és nő között.

Megyeri a podcastban arról is beszélt, mit gondol arról, hogy Baukó Éva idő előtt elárulta, ki nyeri a Nyerő Páros mostani évadát.

„Nem normális szerencsétlen nő!” – jelentette ki az influenszer.

Ön szexelt már hasonlóan extrém helyen?

(Borítókép: Megyeri Csilla. Fotó: Velvet)