A divatmodell, színész- és énekesnő egy műsor kedvéért vállalta be a különleges eseményen való részvételt, ám úgy érezte, szüksége is van egy effajta kalandra.

Novemberben debütál a Planet Sex című dokumentumsorozat Cara Delevingne főszereplésével. A műsor témája a szex lesz. A produkció kapcsán a színésznő a következő gondolatokat osztotta meg:

„Azzal a gondolattal mentem el a maszturbációs szemináriumra, hogy biztos lesz egy tanterem, egy jegyzettömb, és ennyi. Ehelyett ott volt egy rózsaszín  tornaszőnyeg a földön, hat ember pedig azzal a kéréssel fogadott, hogy vegyem le a fehérneműmet, majd adnak egy síkosítót” – kezdte Delevingne, aki először ódzkodott az ötlettől.

Eddig nem is tudtam, hogy ennyire prűd vagyok. Azt hittem, hogy egy csinos, fiatal, laza, de éles nyelvű nő vagyok, ám ott csak annyit bírtam kinyögni, hogy nem fogok levetkőzni. Végül mindent megtettem, amit kényelmesnek éreztem

– mesélte a színésznő, aki azt is kifejette, hogy mi mindenben fejlesztette őt ez a műsor.

„Őszintén úgy érzem, hogy szükségem volt erre az életemben. Szerettem volna másokért tenni, ami pedig önmagamat illeti, sokat tanultam a látottakból. A műsor hatására is úgy döntöttem, hogy egy időre nem kérek a szerelemből és a kapcsolatokból. Rádöbbentem, hogy mennyire meg kell javítanom bizonyos dolgokat az életemben, és tovább kell lépnem azokon, amelyek nem jók. Tényleg sokat fejlődtem” – vallotta be a híresség.

(Borítókép: Cara Delevingne Fotó: Marc Piasecki/Getty Images Hungary)