Filmvígjátékba illő történetet osztott meg a 95.8 Sláger FM hallgatóival Kajdi Csaba. A modellügynökség-vezető minden héten hétfőn és pénteken dobja fel a hangulatot a rádió stúdiójában.

Elsőre egy tipikus amerikai romkom, pontosabban A másik Missy című Netflix-alkotás ugrik be arról a sztoriról, amivel Kajdi Csaba péntek reggel örvendeztette meg a Sláger FM hallgatóit. Talán nem nagy spoiler, ha eláruljuk, hogy a másfél órás vígjátékban a főhős férfi egy szórakozóhely mosdójának az ablakán át próbál meglógni, amikor rájön, hogy randipartnerének kinézete még csak meg sem közelíti az előzetesen fotókon látott nőt.

Hasonlóan járt egyszer Kajdi Csaba is, aki egy időben az online társkeresőkön próbált ismerkedni, ám egy alkalommal igencsak pórul járt.

„Volt olyan, hogy Nizzában megismerkedtem valakivel, aztán találkoztunk, de köze nem volt ahhoz, mint amit addig láttam, tudtam róla. A WC ablakán keresztül léptem le a randiról. Kicsit hasonló volt a helyzet Berlinben. Már hetek óta chateltünk, kiutaztam hozzá, de élőben teljesen más volt. Úgy kellett felhívnom a berlini barátom, hogy átmehetnék-e hozzá, mert itt nem az van, amire számítottam” – mesélte a tőle megszokott humorral Kajdi Csaba. Műsorvezetőtársaival tovább feszegették az ismerkedés témakörét, hibájából tanulva pedig az influenszer kijelentette: ő ma már kizárólag a személyes ismerkedésben hisz.

„Ha megtetszik valaki, akkor igyekszem vele szóba elegyedni. Én ebben hiszek, az élő szóban. Simán megkérdezem valakitől, aki bejön, hogy hol a Széll Kálmán tér, miközben mindketten ott állunk épp. A lényeg, hogy elinduljon valamifajta beszélgetés” – mondta Cyla, aki végső soron nem egy társtól reméli a boldogságot. „Szerintem nagyon túl van értékelve és gondolva ez az egész. Persze, társas lények vagyunk, de én inkább vagyok egyedül, mint hogy benne legyek egy esetleg mérgező kapcsolatban. Attól, hogy valaki egyedül van, még nem feltétlenül magányos.

Hiszek abban, hogy ha rendben vagyunk magunkkal, szeretjük magunkat, az kifelé is sugárzik, és azt vonzzuk be, akire szükségünk van.”

(Borítókép: Kajdi Csaba. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)