Nadya Suleman, a nyolcas ikrek szülésével híressé vált anyát is megkeresték már, hogy pornófilmet készítenének vele, de visszautasította az ajánlatot. Olyan viszont nincs, hogy valamiből nem készül pornó, ezért a Sulemanra meglehetősen hasonlító Vannah Sterling főszereplésével készítettek el a Coctomom című pornóparódiát arról, hogy milyen komoly munka nyolc megfelelő férfi spermájának a begyűjtése a teherbe eséshez.

Vannah Sterling, a Coctomom című pornóparódia főszereplője boldogan reklámozza, hogy ő szerepel abban a filmben, ami a nyolcas ikreket szülő Nadya Suleman történetéből csinál viccet csak felnőtteknek-stílusban. Többek között a MySpace oldalán lelkendezett azon, hogy a film még Perez Hilton érdeklődését is felkeltette.

A Coctomom cím a pornókra jellemzően egy borzalmas szóvicc: Nadya Suleman az angol nyelvű bulvársajtóban Octomomként híresült el, utalva arra, hogy nyolc gyerek anyja, ehhez fűzték hozzá a készítők a cock (farok) szót, így megkaptuk a Coctomomot, ami nagyjából azt jelenti, Faszt anyunak. És jelen esetben a cím tökéletesen leírja, hogy miről szól a film.

A trailerből és a film leírásából összerakható történet szerint Sterlingnek nyolc férfi spermáját kell begyűjtenie, hogy elkészítsen egy spermakoktélt, hogy teherbe tudjon esni nyolc gyerekkel. Kicsit sci-fi, de milyen pornó lenne az, amiben csak egy dugás van?

Alább megtekintheti a fim korhatáros jelenetektől mentes trailerét. A film honlapján már viszont erősen korhatáros képek is találhatóak, úgyhogy az alábbi linkre csak azok klikkeljenek, akik nem tudnak anélkül élni, hogy megtudják, hogyan helyez Sterling kémcsőbe spermát, de sejtik, mi vár rájuk.

Sterling egyébként valóban hasonlít Nadya Sulemanra, ami jól jöhet neki a pornós karrier elindításához. Sterling ugyanis 37 éves kora ellenére, csak most kezdett pornózni – még a honlapja is szinte üres –, igaz, sikerlüt elég erős kezdéssel indítania. Néhány videót találtunk csak róla egy fizetős oldalon, és a címek alapján úgy tűnik, hogy a MILF kategóriájú filmek között szeretne maradandót alkotni.

Suleman egyelőre megjárja, hogy ismert lett az arca. A nyolcas ikrek anyja úgy szeretett volna az új Angelina Jolie lenni, hogy halványan emlékeztetett a színésznőre, ezért műtétekkel próbálta növelni a hasonlóságot, a Jolie-féle nagycsaládot pedig a már hírhedtté vált módszerrel állíttatta elő magának. Eddig azonban sehol sem tudta kamatoztatni a hasonlóságot, míg a még nála is ismeretlenebb Vannah Sterling máris sikeresen húz hasznot ijesztőre műtött arcával a hasonlóságokból. Lehet, hogy Suleman jobban járt volna, ha elfogadja a Vivid Entertainment milliós pornóajánlatát.