Egy online felmérés szerint a német pasik büdösek, a britek lusták az ágyban, a svédek pedig túl gyorsan elmennek. Állítólag az izzadós törökökkel és a kiabáló skótokkal sem jár jobban egy átlagos női turista. Bezzeg, ha a spanyolokhoz utazott volna. De milyenek a magyarok?

Ha külföldi kalandra vágyik, jobb, ha elkerüli az Európa északi részén élő pasikat. Kivéve talán a dánokat. Ők állítólag jók az ágyban. Legalábbis ez derül ki az OnePoll.com nevű internetes oldal felméréséből, amiben húsz ország asszonyait kérdezték meg a különböző népek szexuális képességeiről. A Divine Caroline összefoglalójából kiderült, hogy a nők szerint a német férfiak a legrosszabbak az ágyban, mégpedig a szaguk miatt. Talán a sok savanyúkáposzta. Vagy a fehér kolbász.

A világ legrosszabb szeretői

1. Németek (túl büdösek)

2. Angolok (túl lusták)

3. Svédek (túl gyorsak)

4. Hollandok (túl dominánsak)

5. Amerikaiak (túl durvák)

6. Görögök (túl tutyi-mutyik)

7. Walesiek (túl önzők)

8. Skótok (túl hangosak)

9. Törökök (túl izzadósak)

10. Oroszok (túl szőrösek)

A szexrangsor második helyén a britek végeztek, ők állítólag túl lusták a szexhez, a harmadikként beeső svédek pedig túl gyorsan mennek el, míg a hollandok túl dominánsak az ágyban. A magyarok helyéről azonban, sajnos semmi hír.

"Ezek az eredmények tanulságosak lehetnek a férfiak számára" - mondta a OnePoll.com szóvivője - "a nőknek pedig praktikus útmutatót jelenthetnek a külföldi szexpartner képességeit illetően." Ha ez így van, akkor török férfiaktól sok izzadtságra, a skótoktól üvöltésre az oroszoktól pedig sok szőrre számíthatunk.

A világ legjobb szeretői

1. Spanyolok

2. Brazilok

3. Olaszok

4. Franciák

5. Írek

6. Dél-afrikaiak

7. Ausztrálok

8. Új-zélandiak

9. Dánok

10. Kanadiak

Az online felmérés persze összerakta a legjobb szeretők rangsorát is, amit sorrendben a spanyolok, brazilok és az olaszok vezetnek. A francia, ír, ausztrál és kanadai férfiakkal sem járunk rosszul, és érdekes módon a dánok is bejutottak az első tíz közé. De vajon miért nem tanítottak semmit a svédeknek?


Fogalmunk sincs, igazak-e az eredmények, az azonban biztos, hogy két évvel korábbi saját vizsgálatunkban olvasóink szenvedélyes északiakról és jól szexelő portugálokról számoltak be. Persze két év alatt sok minden változik, így biztos, ami biztos alapon szívesen meghallgatnánk az ön tapasztalatát is. Tényleg olyan jók az ágyban a spanyolok?

A magyar pasi nem túl hangos?

Ha túl van a külföldi pasik elemzésén, akkor elárulhatná, hogy vajon a magyar pasikkal mi a fő gond az ágyban. Persze az is lehet, hogy ők tökéletesek. Véleményét akár komment, akár levél formájában megköszönjük.