A nők szerint a férfiak nem mindig találják meg a csiklót, zoknit viselnek dugás közben, nem mosolyognak, miközben elélveznek és különben sem beszélnek eleget. A férfiak ezzel szemben a golyóikkal, az ánuszukkal és a mellbimbójukkal való törődést hiányolják. Meg persze a szex utáni hátmasszázst.

Jó szexpartnert találni nem egyszerű. Az viszont mázli, hogy megfelelő kommunikációval könnyen terelhetjük partnerünket megfelelő irányba. Ehhez pedig jó kiindulópont  a TheFrisky.com listája arról, hogy mit felejtenek el a férfiak és mit a nők szex közben.

A pasiknak lokalizálni és lubrikálni is tudni kell

Mit felejtenek el a pasik szex közben?

1. A klitoriszt. Pontosabban a helyét.

2. A zoknit. Persze a lábukon.

3. Csak nedvesen jó betolni.

4. Beszélni.

5. A mellbimbó érzékeny.

6. A csókot.

7. A szopogatást.

8. A mosolyt.

9. A punci fölött is vannak testrészek.

A pasik akkor a legbüszkébbek, amikor épp kielégítettek egy nőt. Ez pedig korántsem olyan bonyolult feladat, mint mondjuk együtt élni a naponta háromszázszor élvező asszonnyal, de azért a céleléréshez itt is be kell tartani néhány szabályt. Először is ott a csikló. Mindig ott van. Pontosan ugyanott. Nem kicsit alatta, nem felette. A pontos lokalizálás elengedhetetlen. Aztán érdemes levenni a zoknit. Minél gyorsabban. Hacsak nem hálós atlétás, pörköltszaftos szerepjátékot játszik. De erről egyáltalán nem szeretnénk tudni.

Fontos, hogy tényleg csak nedvesen jó betolni. A még nem vagyok kész alapú szerencsétlen bökdösés a leggyorsabb libidógyilkos. Ahogy a száraz nyelv is. A legtöbb csajt felpörgeti viszont a jól eltalált sztorizás. Persze nem pornójeleneteket kell előadni, vagy arról érdeklődni, hogy na, milyen apuci szerszáma, bőven elég, ha elmeséli, mit fog kezdeni partnerével. Általában bejön. A mellbimbó csipkedése viszont  nem. Ha mégis, inkább várja meg, amíg megkérik rá.  Ehhez hasonlóan a nők nagy része inkább a gyengédségre, a finom csókokra bukik. Arra viszont nagyon. Szóval, ne felejtse el csókolózni közben. Persze nyelvet durván átlőni nem ér. Ujjat bekapni viszont határozottan igen.

Állítólag sok nő panaszkodik arra is, hogy partnere nem mosolyog szex közben, és túl gyorsan akar a puncihoz férkőzni. Szóval – a TheFrisky.com szerint legalábbis – jobb lassan és kedélyesen csinálni. Önnek mi a véleménye?

A nőknek meg kell tanulniuk bánni a golyókkal

Mit felejtenek el a nők szex közben?

1. A golyókat.

2. Vokalizálni az élvezetet.

3. Felajánlani a mellkasra élvezést.

4. Behúzni a fogakat.

5. Azt, hogy a pasik gyorsan szeretik.

6. A szexet követő masszázst.

7. A ágyban maradni dugás után.

8. A férfiak mellbimbóját.

9. A férfiak ánuszát.

10. Az ágyon túl csinálni.

"Mindig elfelejtik a golyókat!" – panaszkodta minden megkérdezett férfi a TheFrisky.com újságírójának. Persze ön már tudta, hogy ezt tilos, de vajon a többi hiányosság is megvolt?

A férfiak szeretik, ha a nő hangjával is jelzi, hogy hol tart folyamat. Főleg az elélvezés előrejelzése a felbecsülhetetlen. Szintén öröm a férfinak, ha az asszony felajánlja, hogy az arcára vagy a mellére élvezzenek. A fogazás viszont illúzióromboló. Míg a nők többsége a gyengéd, lassabb szexet, a pasik inkább a gyors meneteket szeretik. Ahhoz, hogy mindenki boldog legyen egy kapcsolatban, esetenként mindkét félnek engednie kell. Ha tökéletesen elégedett pasira vágyik a nő, akkor szex után egy hát és váll masszázs remek választás. Mindenesetre jobb, mint szex után azonnal a fürdőszobába rohanni. Akkor állítólag a pasik elég magányosnak érzik magukat.

A férfiak szerint a nők keveset törődnek a mellbimbójukkal, pedig az nekik is, ugyanúgy érzékeny terület, és keveset törődnek az ánuszukkal is. Ez utóbbiról viszont az átlag férfi nem mer szólni, mert túlságosan is sok tabu övezi azt a területet. Szóval nem árt, ha ön kezdeményez. Azért ha eget verő balhé kerekedik otthon a fenékmolesztálásból, ne fogja ránk. Végül: a férfiak utolsó kívánsága, hogy a szex vonuljon ki a hálószobából. Unják ugyanis a folytonos takaró alatt dugást. Ha bármit hiányol a listáról, esetleg nem ért egyet a felsoroltakkal, ne habozzon, kommenteljen.