Divattá vált a nyilvános szex, vagyis a dogging

2010.05.04. 23:01
Nemcsak a pornóiparban, hanem civilek között is hódít a dogging, vagyis a közterületen való szexelés. Egy stuttgarti férfi a gumibabájával közösült egy üzletközpontban, Magyarországon pedig a Fradi meccsen gabalyodott össze egy fiatal pár. De nem hagyhatjuk ki a sorból a bankban dugó szerelmeseket, és a hű követőit nyilvános szexre rábeszélő szektavezetőt sem. Botrányt okozó esetek képekkel, videókkal.

Pár napja a Bild nevű német nyelvű magazin nyilvánosságra hozott pár amatőr pornófilmből kivágott képkockát, ami közfelháborodást keltett az országban. A fotók tanúsága szerint ugyanis a főszereplők közterületen, az Elba folyó mentén fekvő Drezda város nevezetességei mellett közösültek, fényes nappal. A jelenség egyébként egyáltalán nem ritka, az utcai pornó igen elterjedt, sőt, a civilek körében is hódít a szexőrület, a dogging (szabadban vagy közterületeken való szexelés).

Pornó a Hősök terén

Az egyik legnagyobb hazai botrány 2005-ben kerekedett egy 2000-ben forgatott pornófilm miatt. Az ominózus felvételt ugyanis a Hősök terén forgatták, a jelenetek főszereplője pedig Angelina Crown magyar származású művésznőcske volt, Ricardo Soli egyik pártfogoltja. A csaj a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy a séta kezdetekor még sima fotózás volt tervbe véve, ám később elszabadultak az indulatok, és az amerikai rendezők szexjelenetet is rögzítettek. Mindezt fényes nappal, rengeteg turista szeme láttára. A napvilágra került jelenetek után a rendőrség is vizsgálódott, ám a szabálysértési eljárást megszüntették az ügy elévülésére hivatkozva.

Gumibabával közösült egy üzletközpontban

Egy évvel korábban Németországban, egy stuttgarti üzletközpontban egy 38 éves férfit tartóztatott le a rendőrség, mert az arra sétálók szeme láttára közösült felfújható gumibabájával – írta a Yahoo.com internetes portál. „Tényleg így történt” – nyilatkozta akkor az egyik helyi újság szóvivője, akinek elmondása szerint az aktus közepén figyeltek fel a járókelők. Az erősen ittas férfi ráadásul annyira ragaszkodott plasztik barátnőjéhez, hogy alig tudták elszakítani nem mindennapi szerelmétől.

Orális fixálás Fradi meccsen

2008-ban két 20 év körüli fiatal csapta ki a biztosítékot a Ferencváros-Shiffield United mérkőzésen. A csaj ugyanis a meccs kellős közepén elégítette ki orálisan a fiúját. A kényeztetés nagyjából fél órán keresztül zajlott, és a biztonsági őrök sem avatkoztak közbe. "A meccs helyett az egész B-közép a szopást nézte. És amikor elkezdtünk üvölteni, hogy mindent bele, a csapat azt hitte, nekik szól, egyből lőttek is egy gólt” – mesélte az egyik szemtanú. A Ferencváros Szurkolók Szövetség felháborodott az ügyön, és végül egyeztetett a mérkőzést biztosító vagyonvédelmi cég, a Safe Control Security Kft. munkatársaival, és a két fiatalt kitiltották a sportpálya területéről.

Gyors menet egy bankban

Egy francia nő és pasija egy bank előterében esett egymásnak az éjszaka közepén, lámpák kereszttüzében. Az utcán lebzselő tizenéves bandának így gyerekjáték volt rögzíteni a pár perces menetet egy mobiltelefonnal. Miután a pár végzett, és kielégülten távozott, kint hatalmas tapsvihar fogadta őket. A csaj pillanatok alatt rájött, hogy az aktust megörökítették, sokkot kapott és összeesett a járda közepén.

Banánt ígért nyilvános szexért

Pápua Új-Guineaban egy szekta vezetője nyilvános szexre vette rá követőit: azzal esette be őket, hogy minden egyes nyilvános közösülés alkalmával a banánhozam a tízszeresére fog nőni. A rendőrséget a harmincfős falu egyik lakója értesítette, aki nem volt hajlandó közterületen szexelni, ezért több hónapon át a kunyhójában tartották fogva. Végül sikerült megszöknie, és elmondása szerint a szekta tagjai egész nap pucérkodtak és bárhol egymásnak estek. Aki ezt nem tette meg, annak fenyítés járt. A szekta vezetője és követői meztelenül menekültek a hatóságok elől, ellenük illegális szexuális aktusok miatt indul eljárás.

Amsterdamban szabad a szex a parkban

Amsterdam legismertebb közparkjában két éve hivatalosan is engedélyezték a nyilvános szexet. A doggingnak viszont szabályai is vannak, például, hogy csak az esti, illetve az éjszakai órákban lehet a közterületen közösülni, a használt gumikat pedig mindenkinek el kell tüntetnie maga után. A játszóterek mellett viszont még ebben a napszakban sem lehet aktust létrehozni. "Miért próbálnánk megtiltani valamit, amit úgysem lehet. Ezek a párok nem zavarnak senkit, és akkor miért ne élvezhetnék azt, ami jól esik nekik" – nyilatkozta a helyi tanács sajtószóvivője.

Közterületen üzletelnek a prostik

Tavaly Barcelona került a figyelem középpontjába, amikor is a helyi prostituáltakról explicit tartalmú képek kerültek fel az internetre. A kurvákat helyi lakosok fotózták le, és ez a művelet nem kívánt különösebb erőfeszítést: a csajok ugyanis közterületen bonyolítják le a főleg turistákból álló kuncsaftjaikkal a szexuális aktust. A képek tanúsága szerint a gyors üzlet érdekében csak a nadrágok vannak letolva, de ez semmiben nem gátolja a résztvevőket.

Kattintson még több utcai szexért!
Kattintson még több utcai szexért!